chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 
Vi har over
52420
medlemmer

Hjem

Seneste indhold

Certificering af uddannelser er ikke en nyskabelse i hverken Danmark eller andre lande, idet der allerede findes adskillige former for certificering og akkreditering, men det er nyt, at certificere erhvervsrettede forløb udbudt som e-læring herhjemme.

E-læring opfattes i denne sammenhæng som overbegreb for dels blended learning, dels ren netbaseret undervisning (fjernundervisning). Den afprøvede certificeringsordning dækker beskrivelser af mål, indhold og organisering af e-læringsforløb under hensyntagen til deltagernes forudsætninger.

Hospicetanken i sin moderne form er fostret i Storbritannien. Derfor drog repræsentanter fra den danske hospiceverden af sted for at hente inspiration til, hvordan den kan udvikle sine tilbud til patienter og pårørende i fremtiden.

4 April 2019
by Emil Thirup-Sorknæs
(da)

Fra rapporten:

Mange kursister i voksenundervisning og -uddannelse motiveres af, at den undervisning, de møder, direkte adresserer noget, de har lyst til at lære om, interesserer sig for og er engagerede i. Det kan være noget, de har indset, at det vil være godt for dem at lære for at opnå noget, de ønsker. Mange voksne motiveres også af at finde ud af, hvordan det, de lærer i undervisningen, kan bruges i deres liv.

Ressourcer

Denne håndbog præsenterer To-do, som er en arbejdsform til at skabe nye ideer, netværk og handlinger med henblik på at løse konkrete udfordringer.

Intentionen med To-do er at skabe mødesteder for aktører, som er berørt af og har interesse i at løse en fælles udfordring.

Erasmus+ Projektresultater

Mest kommenterede diskussioner

User Default Image
27 marts 2019
by:EBSN CBS Editor
(en)
40 Kommentarer
29 marts 2019
by:Elena Trepule
(lt)
16 Kommentarer
User Default Image
28 marts 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
13 Kommentarer
User Default Image
25 marts 2019
by:Zintis Buls
(lv)
8 Kommentarer
User Default Image
01 April 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
7 Kommentarer