chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Ресурси

РЕГЛАМЕНТ на конкурс за най-добър публикуван ресурс / добра практика на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (ЕPALE)

Публикувано от Rositsa Panova

Днес, 1 декември 2015 г., Националното звено за подкрепа на ЕPALE обявява първото издание на конкурса за най-добър българоезичен ресурс/добра практика, публикуван на платформата. Състезанието има за цел да насърчи потребителите да публикуват съдържание на ЕPALE и да популяризира най-добрите практики и най-качествените ресурси от България. Регламентът за провеждането му е приложен.

Предложенията за конкурса се подават на адрес epale@mon.bg, като се прилага самият материал или се дава линк към него в платформата EPALE, ако материалът вече е публикуван от регистриран потребител. Националното звено за подкрепа има ангажимент да качи материала в платформата, ако това не е направено.

Публикуваните материали, класирани от първо до пето място, ще бъдат преведени на английски език и публикувани на платформата EPALE с цел популяризиране на добрите български практики сред европейската публика.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои по време на организирания от Националното звено за подкрепа на  ЕPALE  Национален форум, който ще се проведе на 11 декември 2015 г. в София.

Автор(и) на ресурса: 
Национално звено за подкрепа на EPALE - България
Дата на публикуване:
вторник, 1 Декември, 2015
Език на документа
Вид ресурс: 
Other