chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Принос

EPALE предлага по нещо за всеки, работещ в сферата на ученето за възрастни, от учители до политици. Разгледайте някои от ползите от присъединяването към общността и как можете да вземете участие:

Как да участвате в дискусии

EPALE Ви предлага уникалната възможност да споделяте възгледите си и да обменяте идеи с други професионалисти в областта на ученето за възрастни по различни теми. Дискусии са отворени за всеки, който желае да участва — просто влезте в профила си. Най-популярните дискусии можете да намерите в дясната страна на началната страница.

За да започнете своя собствена дискусии, кликнете върху „Теми“ в главното меню и изберете темата, която е най-тясно свързана с Вашата тема (например електронно учене). След това вдясно кликнете върху „Създаване на съдържание“ -> „Дискусия“.

Намерете партньори за проекти за образование за възрастни и обсъждайте идеи

С инструмента за търсене на партньори на EPALE можете да търсите партньори във Вашата област, да намирате нови проекти или да стартирате свои. Ако търсите частна зона, където да можете да обсъждате идеи с Ваши партньори по проекти, можете също така да създадете зона за съвместна работа. Зоните за съвместна работа са частни зони, където Вие и Вашите партньори можете да обсъждате различни теми, да обменяте файлове, да споделяте новини и събития.

Научете повече на страницата „За Търсене на партньор на EPALE“

Присъединете се към Професионална общност за образование за възрастни

Образованието за възрастни е широкообхватен сектор. Ако имате конкретни интереси, например учене през целия живот в затвора или семейно обучение, Ви препоръчваме да се присъедините към професионална общност. Професионалните общности са открити общности, създадени от потребители на EPALE, където индивиди със сходни възгледи могат да се срещат и да обсъждат конкретни теми, да обменят файлове и да споделят идеи и информация. Разгледайте пълния списък с професионални общности на EPALE и ако не можете да намерите това, което търсите, създайте сами своя общност!

Коментиране на публикации

На EPALE можете да влезете в пряк диалог с издателя на публикацията в блог или на новинарската статия, която четете. Съгласни ли сте с тях? А може би имате различно мнение? Просто оставете коментар, за да информирате автора какво мислите.