chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Календар

Публикувано от EPALE NSS Sverige преди 1 Месец 2 седмици

понеделник 10 Юни 2019 to сряда 12 Юни 2019
Västerås
,

Mötesplatsen som ger förutsättningar till att skapa en smartare välfärd!

Kom till Offentliga Rummet i Västerås 10-12 juni 2019.

Offentliga Rummet är mötesplatsen som ger förutsättningar för att vi tillsammans kan skapa en smartare välfärd. Konferensen är till för dig som arbetar med att utveckla offentlig verksamhet med stöd av digitalisering. Anmälan öppnar 13 mars.

Offentliga Rummet ger dig möjlighet att utbyta erfarenheter och inspireras av hur digitalisering kan bidra till en modern, samverkande och innovativ offentlig verksamhet som skapar största möjliga nytta. Konferensen vänder sig till dig som arbetar med verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Du kan till exempel vara verksamhetsansvarig, strateg, utvecklare, projektledare, kommunikationsansvarig, it-ansvarig, jurist eller verksamhetsarkitekt.

På konferensen belyser vi nationella strategiska frågor och visar exempel på hur offentlig sektor kan samarbeta över gränserna för att skapa förutsättningar för en smartare välfärd. Det presenteras även konkreta exempel på verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

Till hemsidan

Тип на събитието: 
Конференция
Такса за участие: 
Да
Краен срок за регистрация: 
29/03/2019
Онлайн събитие: 
Не
Тип организатор: 
Друго събитие
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn