chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Отдел с новини

Готова ли е вашата организация за Европа?

09/09/2016
Език: BG

Бъдете сред първите участници в заключителната тестова фаза на иновативния онлайн инструмент за самооценка на образователните институции в процеса на европеизация на тяхната дейност.

Инструментът за самооценка е разработен по проект „Европеизация“ (ERASMUS+ 2014-1-DE02-KA200-001539), финансиран по програма Erasmus+, и е резултат от съвместната работа на 7 партньора от 5 европейски страни. Достъпът до инструмента е напълно безплатен. Ако имате желание да се регистрирате на платформата и да сте сред първите ползватели на инструмента за самооценка, свържете се с нас на контактите по-долу, за да получите данни за достъп:

E-mail: office@ecq-bg.com

Телефон: +359 2 9718932

Лице за връзка: Маргарита Василева, Бианка Иванова

Моля, имайте предвид, че засега платформата и инструментът за самооценка „Европеизация“ са достъпни само на английски език.

Запознайте се с полезни съвети, възможности и стандарти! Прочетете вдъхновяващите истории на организации преминали успешно през процеса на европеизация!

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn