chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

За нас

EPALE е многоезична общност с отворено членство за учители, обучители, изследователи, учени, политици и всякакви други лица, които изпълняват някаква професионална роля в областта на ученето за възрастни в цяла Европа.

EPALE е инициатива на Генерална дирекция „Образование, младеж, спорт и култура“ на Европейската комисия. Тя е организирана около споделянето на съдържание, свързано с ученето за възрастни, включващо новини, съобщения в блогове, ресурси и събития.

Общността стои в основата на EPALE. Членовете на общността могат да се свържат със свои колеги в областта на ученето за възрастни в цяла Европа посредством функциите на сайта, включително форумите, професионалните общности и чрез секции за коментари. Можете да намерите статии и ресурси по конкретни теми чрез тематичните области. Можете също така да търсите проекти и да създавате професионални връзки като използвате функцията Търсене на партньор. [Научете повече за това как да станете част от общността на EPALE].

EPALE има стабилна редакционна политика, която също е насочена към общността за учене за възрастни. Желанието ни е всички наши потребители да се чувстват добре дошли в сайта и да имат доверие в информацията, която се представя на тази платформа. Пълният текст на нашата редакционна политика можете да прочетете тук (PDF, 298 KB).

EPALE се управлява ежедневно от Централен екип за поддръжка с помощта на 36 национални служби за поддръжка в цяла Европа. Надяваме се вие да вземете участие в цялостното разработване на EPALE, за да може тя да отговори на очакванията ви и да ви предоставя актуална информация за тенденциите в ученето за възрастни в Европа.

Присъединете се сега, за да станете част от най-голямата общност за учене за възрастни в Европа!

EPALE се финансира по линия на програма Еразъм+  чрез Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура. Можете да се свържете с ГД EAC на: eac-epale@ec.europa.eu или по пощата:

European Commission
DG Education and Culture
Unit B2 - Schools and educators; multilingualism
J-70, 04/197
B-1049 Brussels/Belgium

Моля, обърнете внимание: новините, становищата и ресурсите, които се публикуват в сайта на EPALE, не се одобряват от Европейската комисия.