chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

 
 

Каталог

Най-ново съдържание

През последните години социалните медии постепенно затвърдиха мястото си в сферата на кариерното ориентиране и станаха част от ежедневната практика на много специалисти по кариерно ориентиране. Въпреки това, като цяло, остава неясно кои са най-добрите начини социалните медии да станат част от всекидневните дейнoсти и комуникации.
8 Август 2017
by Jaana Kettunen
(fi)

България вече пета година е част от общоевропейските усилия за изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни. Министерството на образованието и науката предприе тази важна стъпка в отговор на актуалното състояние на националния сектор за учене на възрастни. То е свързано със съществуващи предизвикателства по отношения на цялостната картина на националния човешки капитал: недостиг на работници с необходимата квалификация в предприятията, застаряващо население, както и необходимост от ускоряване на реформите в системата за образование и обучение.

Европейската комисия обяви, че наградата за „Професионално обучение в микро, малки и средни предприятия в различните стадии на кариерата“ е отворена за кандидатстване до 27 септември 2017 година.

Накратко

30 години Еразъм+

Най-популярни дискусии

25 Юли 2017
by:EPALE Moderator
(en)
7 Коментари
24 Юли 2017
by:David Mallows
(en)
4 Коментари
User Default Image
20 Юли 2017
by:Iwona Nowińska
(pl)
4 Коментари
24 Юли 2017
by:Maximilian Göllner
(de)
3 Коментари
26 Юли 2017
by:Hélène Paumier
(fr)
3 Коментари