Povești de succes datorate PEPI: Urmăriți poveștile unor firme care au primit finanțare după ce și-au publicat proiectele pe portalul PEPI.

Despre PEPI

Sunteți un promotor de proiecte cu sediul în UE și doriți să vă faceți cunoscut investitorilor din toată lumea? Înregistrați-vă proiectul pe Portalul european pentru proiecte de investiții (PEPI)! Astfel, acesta va fi mai vizibil pentru o vastă rețea de investitori internaționali. Începeți astăzi trimițând mai jos proiectul dumneavoastră.

Sau poate sunteți un investitor care caută oportunități de investiții în domenii precum eficiența energetică, transporturile, serviciile de sănătate, energia din surse regenerabile, infrastructura de bandă largă sau finanțarea IMM-urilor? Portalul european pentru proiecte de investiții (PEPI) vă va oferi o gamă largă de proiecte viabile.

Ultimele proiecte

Bioo Sensor

A biological reactor that will replace the use of environmentally dangerous and expensive chemical batteries in precision agriculture.

Turn-the-Tide

Rapid development of novel antiviral treatments to reduce the impact of the current coronavirus pandemic

evernoa

Circular approach to respiratory disease patients, e.g. asthma and COVID, allowing diagnosis and management in a simple, safe and cost-effective way combining Breathomics and Artificial Intelligence.