Actualizare: Conectați-vă la EIPP și depuneți-vă proiectul gratuit; costul minim al proiectelor este acum de 1 milion EUR

Sunteți un promotor de proiecte cu sediul în UE și doriți să vă faceți cunoscut investitorilor din toată lumea? Înregistrați-vă proiectul pe Portalul european pentru proiecte de investiții (PEPI)! Astfel, acesta va fi mai vizibil pentru o vastă rețea de investitori internaționali. Începeți astăzi trimițând mai jos proiectul dumneavoastră.

Sau poate sunteți un investitor care caută oportunități de investiții în domenii precum eficiența energetică, transporturile, serviciile de sănătate, energia din surse regenerabile, infrastructura de bandă largă sau finanțarea IMM-urilor? Portalul european pentru proiecte de investiții (PEPI) vă va oferi o gamă largă de proiecte viabile.

EIPP, pe scurt

FAQ

Ultimele proiecte

Spaceless: Virtual Interaction System for leisure, well-being, hospitality, services

Spaceless® is a software technology creating virtual mixed reality immersive environments. We are looking for investors and partners to create a NewCo in a global market worth 80 bill US $ by 2025.

KIA Kompaï Intelligent Ambulation

Develop and pre-deploy an assistant robot to help frail people and their caregivers in nursing homes.

VEEDEEO GURU

VEEDEEO GURU is a new marketplace for real-time services, through video, such as education, legal services, medical services, coaching and fashion advisors etc. We are the eBay for real-time services.