Frissítés: Jelentkezzen be felhasználói fiókjába („Saját BPEP”), és nyújtsa be díjmentesen projektjét. A projekt értékének legalább 1 millió eurónak kell lennie.

A BPEP-ről

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

3Dsurvey

3Dsurvey is a photogrammetric software for 2D image processing. Land surveyors and Civil engineers capture data with any drone, any camera and with 3Dsurvey they create digital 3D data.

QTrobot

QTrobot is a scientifically validated solution to huge economical and societal challenges of autism. QTrobot makes autism therapy accessible and affordable by mass replication of standard therapy.

QTOOL

An integrated turn-key source of single photons to revolutionize photonic Quantum Technologies