BPEP-sikertörténetek: Nézze meg kisfilmjeinket, melyeket olyan projektgazdákkal készítettünk, akik finanszírozáshoz jutottak annak köszönhetően, hogy projektjük ismertetője megjelent a BPEP portálon.

A BPEP-ről

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

Earthquake Forecasting System

The Earthquake Forecasting System aiming to show a viable solution to the long-standing challenge of producing actionable short-term earthquake early warning information to save lives.

VoltCloud

VoltStorage develops and produces battery systems based on the Vanadium Redox Flow (VRB) technology for private homes with solar panels.

GHOST

GHOST vision to deliver the first generation of disruptive software-enabled usable security network solution for smart-home occupants through a smart gateway integrating state-of-the art technologies