Frissítés: Jelentkezzen be felhasználói fiókjába („Saját BPEP”), és nyújtsa be díjmentesen projektjét. A projekt értékének legalább 1 millió eurónak kell lennie.

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

BPEP-adatlap A BPEP portálról dióhéjban

FAQ

Legújabb projektek

Nautical tourist port - Marina of Ploče

The project involves the construction of a nautical tourist port with a top capacity of 400 berths at the location ‘Pod cestom’ in the Baćina area of the town of Ploče. The size of the surface area concerned is 10 ha.

Sladcore

TOSLA’s project SLADCORE aims to further develop a new generation of table sugar with 40 percent greater sweetness than table sugar.

Deep geothermal Scandinavia

Energeotek has developed the innovative renewable energy system and solution NxGeo® that extracts and use the globally abundant low temperature geothermal heat.