Frissítés: Jelentkezzen be felhasználói fiókjába („Saját BPEP”), és nyújtsa be díjmentesen projektjét. A projekt értékének legalább 1 millió eurónak kell lennie.

A BPEP-ről

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

Ekofolio

EKOFOLIO IVS is mission-driven Fintech company, whose core mission to make quality investments in Forestry available to Everyone.

NEXTOME - Indoor Navigation and Positioning System

Nextome is leader in indoor positioning. It localizes, guides and tracks users and assets with a simple to install, ready-to-use and low cost solution.

Armbeep

We built a whole new way to help tennis coaches and players to gain advantage by using insight needed to improve players performance, prevent injury and keep them winning.