BPEP-sikertörténetek: Nézze meg kisfilmjeinket, melyeket olyan projektgazdákkal készítettünk, akik finanszírozáshoz jutottak annak köszönhetően, hogy projektjük ismertetője megjelent a BPEP portálon.

A BPEP-ről

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

More Than Carrots Database

A league table that ranks UK restaurants for the standard of their vegetarian offering. We developed a framework and analysed 1,000 restaurants in London. Our goal is to analyse 5,000 by year end.

ILAGRO

The main aim of the project is to develop a revolutionary plant protection product in form of plants resistance inducer.

Production of barbecue briquettes made from Kalamatas’ olive stones

We use a waste (crushed olive stones) as a fuel to produce lime products and the new waste of that fuel is used for creating our barbecue briquettes. We give value to our waste