BPEP-sikertörténetek: Nézze meg kisfilmjeinket, melyeket olyan projektgazdákkal készítettünk, akik finanszírozáshoz jutottak annak köszönhetően, hogy projektjük ismertetője megjelent a BPEP portálon.

A BPEP-ről

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

The first self-cleaning filter mask

AIR/R HEALTH DEVICES is developing a protective mask with a unique high-performance HEPA filter, which connects in real-time: the ‘AIR/R P4’.

The atlas of cancer progression

Ourotech Limited (trading as Pear Bio) is recreating, visualizing and computing the human tumor microenvironment and its effects on cancer progression/drug resistance.

ALLIANCE-AF

ALLIANCE-AF: Left Atrial Appendage Occlusion & Electrical System for the treatment of Atrial Fibrillation.