EIPP’s succeshistorier: Se fortællinger fra nogle af de virksomheder, der har fået finansiering, efter at de kom på EIPP.

Om EIPP

Er du ansvarlig for et projekt i EU, og vil du gerne nå ud til potentielle investorer i hele verden? Så registrer dit projekt i den europæiske portal for investeringsprojekter (EIPP), og gør det mere synligt for et stort netværk af internationale investorer! Start i dag, og indsend dit projekt herunder.

Eller er du investor, og leder du efter investeringsmuligheder inden for områder som energieffektivitet, transport, sundhedspleje, vedvarende energi, bredbåndsinfrastruktur eller finansiering af SMV’er? På den europæiske portal for investeringsprojekter (EIPP) kan du finde et bredt udvalg af projekter.

Nyeste projekter

Olfactomics

Olfactomics develops an add-on device for standard electrosurgical scalpels that gives the realtime tissue awareness, enabling more accurate cancer surgery.

Agricolus

Agricolus develops solution for Smart Farming to optimize agronomical practices with DSS, forecast models, remote sensing and crop scouting features.

Someturva

AI assisted legal service for the victims of social media harassment and cyberbullying.