SELFIE

Duke mbështetur shkollat për të mësuarit në moshën numerike

Identifikohu / Regjistrohu

Zbuloni potencialin numerik të shkollës suaj

A është shkolla juaj duke përfituar në maksimum nga teknologjitë numerike për të mësuarit dhe mësimdhënien?

SELFIE është një aplikacion falas, i lehtë për tu përdorur, i përshtatshëm, i cili ndihmon shkollat për të vlerësuar gjendjen e tyre rreth të mësuarit në moshën numerike

SELFIE info

SELFIE explained for teachers

SELFIE explained for students

SELFIE është në dispozicion në gjuhët e mëposhtme:

të interesuar për të marrë pjesë?

Gjeni më shumë informacion rreth mundësisë së përdorimit të SELFIE në shkollën tuaj: