CUM FUNCȚIONEAZĂ SELFIE

PASUL 1

Dacă doriți să utilizați SELFIE în școala dumneavoastră, primul pas este să numiți o persoană sau o echipă restrânsă pentru a coordona exercițiul.

PASUL 2
Coordonatori de școală:
înregistrați școala pe platforma SELFIE, furnizând informații de bază cum ar fi tipul școlii (de exemplu primară sau gimnazială), mărimea și locația
alegeți calendarul exercițiului SELFIE
selectați cine va participa (de exemplu, ce grup de elevi).
PASUL 3

Pe lângă enunțurile și întrebările stabilite, puteți selecta sau adăuga articole care corespund nevoilor și contextului școlii dumneavoastră.

PASUL 4

Coordonatorii invită elevii, cadrele didactice și responsabilii școlari să participe la SELFIE în mod anonim. Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a finaliza întrebările. În ceea ce privește cadrele didactice și responsabilii școlari, acest lucru se poate face într-un moment potrivit pentru aceștia; în cazul elevilor, vă recomandăm ca acest lucru să facă parte dintr-o lecție.

PASUL 5

După ce participanții au finalizat întrebările, SELFIE generează un raport pentru școala dumneavoastră, prezentând rezultatele agregate într-un mod vizual și interactiv. Aceste rezultate sunt complet anonimizate. Raportul aparține școlii și numai școala îl poate accesa.

PASUL 6

Puteți utiliza rezultatele SELFIE pentru a iniția o discuție despre modul în care tehnologiile susțin procesele de predare, învățare și evaluare a elevilor în școala dumneavoastră. Acest lucru vă poate ajuta să formulați un plan de acțiune și să stabiliți priorități.

PASUL 7

Puteți repeta evaluarea periodic pentru a măsura progresele realizate și a identifica domeniile în care sunt necesare mai multe măsuri.