SÅDAN FUNGERER SELFIE

TRIN 1

Hvis du gerne vil bruge SELFIE på din skole, består første trin i at tildele koordineringen af øvelsen til en person eller et lille team.

TRIN 2
Skolekoordinatorer:
registrerer skolen på SELFIE-platformen ved at angive grundlæggende oplysninger såsom skoletype (f.eks. grundskole eller ungdomsuddannelse), størrelse og beliggenhed
vælger tidshorisonten for SELFIE-øvelsen
vælger, hvem der skal deltage (f.eks. hvilken gruppe af elever/studerende).
TRIN 3

Ligesom med de faste udsagn og spørgsmål kan du vælge eller tilføje punkter, der passer til din skoles behov og sammenhæng.

TRIN 4

Koordinatorerne inviterer elever/studerende, lærere og skoleledere til at deltage i SELFIE på anonym basis. Det tager ca. 30 minutter at udfylde spørgeskemaet. For lærere og skoleledere kan dette gøre på et tidspunkt, der passer dem; for elever/studerende anbefaler vi at gøre det som en del af en lektion.

TRIN 5

Når deltagerne har besvaret spørgsmålene, genererer SELIE en rapport for din skole, der viser de aggregerede resultater på en visuel og interaktiv måde. Resultaterne er fuldstændigt anonymiserede. Rapporten tilhører skolen, og det er kun skolen, der har adgang til den.

TRIN 6

Du kan bruge resultaterne fra SELFIE til at starte en diskussion om, hvordan teknologier understøtter undervisning, læring og vurdering af elever/studerende på din skole. Dette kan hjælpe dig med at udarbejde en handlingsplan og fastlægge prioriteter.

TRIN 7

Du kan gentage vurderingen regelmæssigt for at måle fremgangen og se, hvor der er behov for mere handling.