×

Köszönjük, hogy ellátogatott az oktatás és képzés témakörével foglalkozó megújult honlapunkra.  Az oldalak többsége jelenleg csak angolul olvasható.  Folyamatban van azonban a honlap fordítása az EU többi 23 hivatalos nyelvére.  Az oldalakat frissíteni fogjuk, amint rendelkezésre állnak a fordítások.

Koronavírus: online oktatási segédanyagok – Online platformok

A Covid19-járvány idején a tanárok és pedagógusok munkáját támogató online platformok

Online platformok tanárok és pedagógusok számára

School Education Gateway (Az iskolai oktatás európai online felülete)

A 23 európai nyelven elérhető online katalógus oktatási segédanyagokat és továbbképzési lehetőségeket kínál az európai oktatásban dolgozó tanárok és más szakemberek számára.
School Education Gateway

eTwinning

Csatlakozzon Ön is az európai tanárok 30 nyelven elérhető együttműködési platformjához, melynek résztvevői eszmecserét folytathatnak és segédanyagokat oszthatnak meg egymással, szakmai fejlődésre lehetőséget nyújtó tevékenységeket végezhetnek vagy közös projekteket hozhatnak létre. 
eTwinning (regisztráció szükséges)

Tanulósarok

Válogasson kedvére oktatási segédanyagainkból – online játékainkat is beleértve –, hogy valamennyi korosztállyal megismertethesse az Európai Uniót! 
Tanulósarok

SALTO-YOUTH

A honlap különböző képzési eszközöket kínál az ifjúságsegítők munkájának támogatására és népszerűsítésére.
SALTO-YOUTH

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja (EPALE)

A platformon keresztül az Európában tevékenykedő felnőttoktatási szakemberek nyitott, többnyelvű online közösségéhez csatlakozhat, melynek célja elősegíteni, hogy a felnőttek minél színvonalasabb és változatosabb tanulási lehetőségekhez férhessenek hozzá.
A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja (EPALE) (szükség lehet regisztrációra)

Erasmus+ virtuális csereprogram

Ez az innovatív online kezdeményezés az Európában és a dél-mediterrán térségben élő fiatalok számára kínál virtuális cserelehetőségeket. 
Erasmus+ virtuális csereprogram

Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT)

Ismerkedjen meg Ön is az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) segédanyagaival, amelyek segítségével a felsőoktatási szakemberek minőségi online oktatási és tanulási folyamatokról gondoskodhatnak.

EU Code Week (európai programozási hét)

Az európai programozási hét alulról szerveződő kezdeményezés, amely az Európai Bizottság támogatását élvezi. Célja, hogy a kódolás és a programozás világát, a számítástechnikai gondolkodásmódot és a digitális műveltséget szórakoztató és érdekfeszítő formában tárja a nagyközönség elé. A rendezvény honlapja 29 nyelven érhető el. 
EU Code Week (európai programozási hét)