Despre inițiativele în domeniul educației

Inițiativele UE în acest domeniu le oferă studenților și profesioniștilor din domeniul educației posibilitatea de a înțelege mai bine sistemele de învățământ din UE și de a găsi un program de studii adecvat.

UE le oferă viitorilor studenți, ucenici și stagiari posibilitatea unei experiențe educaționale dinamice, în câteva dintre cele mai progresiste instituții de învățământ din lume.

Dacă doriți să studiați în Europa, inițiativa Study in Europe oferă informații și recomandări pentru a vă ajuta să alegeți instituția de învățământ potrivită.

De asemenea, studenții și profesioniștii din domeniul educației pot accesa SELFIE pentru a înțelege mai bine modul în care școala lor utilizează tehnologiile în era digitală.

Crearea continuă de oportunități în domeniul educației și formării rămâne un aspect esențial pentru UE și statele sale membre. Inițiativele UE, cum ar fi SELFIE și „Study in Europe”, le permit cetățenilor să își utilizeze pe deplin potențialul – indiferent dacă este vorba de un student care face următorul pas în vederea obținerii unei diplome universitare sau de un profesionist în domeniul educației care dorește să își dezvolte competențele și cariera.