×

Ne bucurăm să vă regăsim pe noul site „Educație și formare”. În prezent, majoritatea paginilor sunt disponibile doar în limba engleză. Site-ul este însă în curs de traducere în celelalte 23 de limbi oficiale ale UE. Vom actualiza paginile imediat ce primim traducerile.

Despre inițiativele în domeniul educației

Inițiative care le oferă studenților și profesioniștilor din domeniul educației posibilitatea de a găsi un curs, de a obține finanțare și de a înțelege mai bine sistemele de educație din UE

UE le oferă viitorilor studenți, ucenici și stagiari posibilitatea unei experiențe dinamice în câteva dintre cele mai progresiste instituții de învățământ din lume. Inițiativa „Studiază în Europa” le poate oferi celor care doresc să facă următorul pas în educație instrumentele de care au nevoie pentru a înțelege mai bine oportunitățile de care pot beneficia. Studenții și profesioniștii din domeniul educației pot, de asemenea, să acceseze SELFIE, pentru a afla mai multe despre modul în care centrele de formare își dezvoltă resursele pentru a concura pe o piață din ce în ce mai digitalizată și mai globală. 

Creșterea oportunităților în domeniul educației și formării continuă să fie de o importanță capitală pentru UE și statele sale membre. Prin intermediul acestor inițiative, putem înțelege mai bine cum să ne valorificăm întregul potențial - indiferent dacă este vorba de un student care aspiră la o diplomă universitară în UE sau de un funcționar care dorește să-și consolideze o anumită capacitate. Obțineți informații esențiale despre ce poate oferi UE în materie de educație.