×

Tak fordi du besøger det nye website for uddannelse og kurser. De fleste af siderne findes endnu kun på engelsk, men vi er i gang med at oversætte alt indhold på sitet til de andre 23 officielle EU-sprog. Vi opdaterer siderne, efterhånden som oversættelserne bliver klar.

Om initiativer på uddannelsesområdet

To initiativer gør det muligt for studerende og undervisere at finde kurser, få økonomisk støtte og opnå en bedre forståelse af uddannelsessystemerne i hele EU.

EU tilbyder studerende og folk, der gerne vil arbejde som lærlinge eller praktikanter, muligheden for spændende og lærerige ophold på nogle af verdens mest progressive uddannelsesinstitutioner. Programmet Study in Europe hjælper unge og andre, der står for at tage næste skridt på deres uddannelsesvej, til at få overblik over, hvilke muligheder de har. Studerende og undervisere kan desuden benytte selvevalueringsværktøjet SELFIE til at få en forståelse af, hvordan brugen af læringscentre kan øge deres evne til at konkurrere på det globale marked, som bliver mere og mere digitaliseret. 

At forbedre mulighederne for uddannelse er af afgørende betydning for EU og dets medlemslande. Med disse to initiativer kan brugerne lære, hvordan de bedst udnytter deres potentiale – hvad enten det drejer sig om en studerende, der ønsker at gå videre med en universitetsuddannelse i EU, eller en ansat ved en uddannelsesinstitution, der vil give sin arbejdsplads et løft. Få vigtig information om, hvilke muligheder uddannelserne i EU giver.