Om initiativer på uddannelsesområdet

EU-initiativer på dette område giver studerende og undervisere mulighed for bedre at forstå uddannelsessystemerne rundt om i EU og finde det rette studieprogram for dem.

EU tilbyder studerende og folk, der gerne vil arbejde som lærlinge eller praktikanter, muligheden for spændende og lærerige studieophold på nogle af verdens mest progressive uddannelsesinstitutioner.

Hvis du har lyst til at rejse til Europa for at studere, kan du med initiativet Studieophold i Europa få information og vejledning, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad og hvor du vil studere.

Studerende og undervisere har også adgang til værktøjet SELFIE, der kan give dem en bedre forståelse af, hvordan deres skole gør brug af teknologier i den digitale tidsalder.

En fortsat skabelse af muligheder for uddannelse er af afgørende betydning for EU og dets medlemslande. EU-initiativer som SELFIE og Studieophold i Europa giver folk mulighed for at udnytte deres fulde potentiale – uanset om de er studerende på vej på universitetet eller undervisere, som ønsker at udvikle deres færdigheder og karriere.