Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Dagsorden for Kommissionens møde tirsdag
13/11/2018

Strasbourg - Endelig dagsorden for Kommissionens møde tirsdag den 13. november 2018, kommer til at handle en del om Brexit samt om Bulgariens og Rumæniens fremskridt som led i mekanismen for samarbejde og kontrol...

Klimaet til debat...
12/11/2018

Klimaet er for alvor kommet på dagsordenen, både i Danmark og globalt...!

Håndbog i EU - for journalister...
12/11/2018

Håndbogen er skrevet til dig, der er journalist og gerne vil lave noget om EU.
I bredeste forstand.

Brexit
12/11/2018

I dene uge handler det en del om Brexit...
Andre emner bliver bl.a.: Polen, Ungarn, næste topmøde, tilliden til offentlige institutioner, EU's budget, nærhedsprincippet, billigere telefonsamtaler inden for EU, jernbanepassagerers rettigheder, MSK, Albanien samt EU-Sydafrika-topmøde.

80-årsdagen for Krystalnatten
08/11/2018

På en enkelt nat for 80 år siden skete der en historisk omvæltning for det jødiske folk i Europa, og deres liv blev aldrig det samme. Den statsstøttede antisemitisme under naziregimet udløste drab på jøder, nedbrænding af synagoger og plyndring af jødiskejede virksomheder og jødiske husholdninger.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...