Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
14/08/2018

Den Europæiske Investeringsbank har indgået en låneaftale på 600 mio. DKK (81 mio. EUR) med Københavns Lufthavn (CPH) og fortsætter herved det langvarige samarbejde. Finansieringen vil blive anvendt til at øge kapaciteten for passagerne i terminalerne.

Bavarian Nordic
09/08/2018

Den Europæiske Union støtter biotekselskabet Bavarian Nordic med et lån på 30 mio. EUR fra Den Europæiske Investeringsbank (EIB). Lånet er garanteret inden for Den Europæiske Fond for Strategiske Investeringer (EFSI), der er kernen i investeringsplanen for Europa, hvor EIB er Europa-Kommissionens strategiske samarbejdspartner.

Horisont 2020
09/08/2018

Kommissionen vil støtte 14 førsteklasses projekter, så deres innovative ideer hurtigere kan blive markedsført under Det Europæiske Innovationsråds (EIC) pilotordning om en hurtig vej til innovation.

01/08/2018

Europa: et kontinent med mange tusinde års historie, en rig kulturarv og nogle af verdens smukkeste landskaber. Der er meget at opdage og udforske, og med EU er det blevet lettere at rejse i Europa.

Jean-Claude Juncker besøger Det hvide Hus
25/07/2018

Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker mødtes onsdag med USAs præsident, Donald Trump, i Washington for at diskutere emner af fælles interesse, herunder ikke mindst det transatlantiske handelssamarbejde.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...