Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Socialt topmøde i Göteborg
17/11/2017

Sveriges statsminister, Stefan Löfven, var sammen med Europa-Kommissionens formand,  Jean-Claude Juncker, vært for et socialt topmøde i Göteborg den 17. november 2017, hvor der blev sat fokus på fair jobs og vækst.

15/11/2017

Kommissionen har fremlagt en statusrapport over den udvikling, der er sket med den europæiske dagsorden for migration. Rapporten samler alle dagsordenens dele og fokuserer på de fremskridt, der er sket siden september, og kortlægger de områder, hvor der er brug for en yderligere indsats.

Jean-Claude Juncker og Michel Barnier
14/11/2017

Strasbourg - Endelig dagsorden for Kommissionens møde tirsdag den 14. november 2017 kommer bl.a. til at handle om migration, uddannelse, Bulagrien og Rumænien samt om det europæiske semester og efterårspakken......

14/11/2017

Debatten om Europas fremtid er i fuld gang, og Kommissionen har præsenteret sin vision for, hvordan vi kan skabe et europæisk uddannelsesområde inden 2025 - Kommissionens bidrag til topmødet i Göteborg (17. november 2017)  

14/11/2017

Ifølge generaladvokat Bobek kan Maximilian Schrems påberåbe sig sin forbrugerstatus med henblik på at sagsøge Facebook Ireland ved de østrigske domstole vedrørende privat brug af sin egen Facebook konto.

Events
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til...