Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Margrethe Vestager
18/07/2018

Europa-Kommissionen har udstedt en bøde til Google på 4,34 mia. euro (ca. 32,3 mia. kroner) for at have overtrådt EU's konkurrenceregler. Siden 2011 har Google lagt ulovlige begrænsninger på fabrikanterne af Androidbaseret udstyr og mobilnetoperatører for at fastlåse sin dominerende rolle inden for generelle internetsøgninger.

Kommissionsmøde
18/07/2018

Bruxelles - Endelig dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 18. juli 2018. Kommissærerne skal blandt andet drøfte Brexit, beskyttelse af investeringer, hormonforstyrrende stoffer, to nye borgerinitiativer og en ret interessant konkurrencesag.  

EU/Japan-topmøde
17/07/2018

Det 25. topmøde mellem EU og Japan fandt i dag sted i Tokyo. På topmødet undertegnede lederne to skelsættende aftaler, den strategiske partnerskabsaftale og den økonomiske partnerskabsaftale, der vil styrke de bilaterale forbindelser betydeligt.

Airbnb i Lissabon
16/07/2018

Forbrugermyndighederne i EU og Kommissionen opfordrer Airbnb til at bringe deres vilkår og betingelser i overensstemmelse med EU's forbrugerregler og til gennemsigtighed vedrørende deres prisangivelser.

EU/Kina-topmøde
16/07/2018

Donald Tusk og Jean-Claude Juncker repræsenterer EU på det 20. topmøde mellem EU og Kina, som finder sted i dag. Kinas premierminister, Li Keqiang, er vært for topmødet. EU's ledere vil også have drøftelser med præsident Xi Jinping.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...