Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
14/10/2017

I efterårsferien er det i EU ikke så meget ferie, da der er topmøde torsdag-fredag hvor emnerne bliver migration, forsvar, Tyrkiet og Brexit
Andre emner i uge 42 bliver bl.a. terror og sikkerhed i EU...

13/10/2017

Find din indre toga frem og tag med på en tidsrejse, når #EUiDK slår dørene op til romersk marked med masser af plads til debat, varsler og visioner for Europas fremtid.

12/10/2017

Kommissionen har fundet, at forlængelsen af en dansk ordning til at fremme forskydningen af godstransport fra vej til jernbane er i overensstemmelse med EU's regler om statsstøtte.

11/10/2017

Bruxelles - Endelig dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 11. oktober handler om Bankunionspakken og budget-2017...

11/10/2017

Kommissionen opfordrer til fuldførelse af alle dele af bankunionen inden udgangen af 2018.
De europæiske borgere og virksomheder vil drage fordel af en dybere økonomisk integration og et mere stabilt finansielt system takket være Kommissionens planer om at fremskynde fuldførelsen af de resterende dele af bankunionen.

Events
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00