Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Euro ©shutterstock
20/11/2018

En ny Eurobarometer-undersøgelsen, der er blevet offentliggjort viser, at opbakningen til euroen blandt borgere i medlemsstaterne i euroområdet er rekordhøj for andet år i træk...

Foto©hemera/Thinkstock
19/11/2018

Rådet har vedtaget Kommissionens forslag om at styrke Schengeninformationssystemet (SIS), det mest anvendte system til informationsudveksling inden for migration, sikkerhed og grænseforvaltning i Europa!

EU i uge 47 - det sker...
16/11/2018

I EUge 47 kommer det igen til at handle en del om Brexit...
Andre emner bliver bl.a. sikkerhed og forsvar, dybhavsfiskeri, landbrugspolitikken efter 2020, plantebeskyttelse, sociale rettigheder, EØS-aftalen af UK's udtræden af EU, den årlige EU-vækstundersøgelse, Italien, Investeringsplanen og det indre marked m.m.

Topmøde mellem EU og Sydafrika
15/11/2018

Ledere fra EU og Sydafrika vil den 15. november mødes i Bruxelles til det 7. topmøde mellem EU og Sydafrika, som finder sted i 100-året for Nelson Mandelas fødsel.

Dom i sag C-473/16 F
15/11/2018

Baby Dan A/S producerer et børnesikkerhedsgitter, der fungerer som lukke for områder som f.eks. trapper. Gitteret er fremstillet af enten træ eller metal.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...