Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
databeskyttelse
25/05/2018

Fra fredag den 25. maj 2018 er det slut med, at virksomheder og organisationer lagrer og deler dine personoplysninger uden at du har sagt god for det!

24/05/2018

Kommissionen har fremsat en række forslag om bl.a. bæredygtige investeringer, SMV'ers kapitaladgang og bilforsikringers finansielle ansvar samt om værdipapirer med sikkerhed i statsobligationer, som en del af dagsordenen for EU's kapitalmarkedsunion...

24/05/2018

Europa-Kommissionen har truffet en afgørelse, der pålægger Gazprom en række forpligtelser, der imødekommer Kommissionens konkurrencemæssige betænkeligheder og sikrer, at gassen kan strømme frit til konkurrencedygtige priser i central- og østeuropæiske gasmarkeder til fordel for europæiske forbrugere og virksomheder.

23/05/2018

Kommissionens anbefaling til Danmark: Stærkere konkurrence i de hjemlige tjenesteydelses-sektorer, bl. a. i forsyningsvirksomheder, netværksindustrier og finanssektoren.
Netværksindustrier er f.eks. inden for bredbånd, telekommunikation, elforsyning og lignende, som også er sammenkoblet med levering at varme, affaldshåndtering osv.
 

Dagsorden for Kommissionens møde
23/05/2018

Bruxelles - Endelig dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 23. maj 2018 handle bl.a. om forårspakken og landespecifikke henstillinger, plastprodukter og miljøet samt om 2019-budgettet og OLAF...

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...