Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
23/10/2017

I denne uge om udstationering af arbejdstagere, sociale sikringsordninger, sociale rettigheder, beskyttelse af journalister, pressefriheden, Glyfosat, cybersikkerhed og bedre regulering.
Og så kommer Kommissionen med sit arbejdsprogram for 2018...

19/10/2017

EU's stats- og regeringschefernes efterårs-topmøde den 19.-20. oktober handlede om bl.a. migration, det digitale Europa, forsvar og Tyrkiet.
Efter topmødet mødtes de 27 ledere - alle minus UK - for at tale om Brexitprocessens videre forløb...

18/10/2017

Bruxelles - Dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 18. oktober handler bl.a. om ugens topmøde samt om terror og sikkerhed i EU...

12/10/2017

Kommissionen har fundet, at forlængelsen af en dansk ordning til at fremme forskydningen af godstransport fra vej til jernbane er i overensstemmelse med EU's regler om statsstøtte.

11/10/2017

Kommissionen opfordrer til fuldførelse af alle dele af bankunionen inden udgangen af 2018.
De europæiske borgere og virksomheder vil drage fordel af en dybere økonomisk integration og et mere stabilt finansielt system takket være Kommissionens planer om at fremskynde fuldførelsen af de resterende dele af bankunionen.

Events
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00