Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder

/denmark/file/europahuset-fotot-rolffjpg_daeuropahuset-fotot-rolff.jpg

Europa-Huset
copyright

Som konsekvens af, at de danske myndigheder har skærpet deres anbefalinger i forhold til Coronavirus/covid-19, er der begrænset adgang til Europa-Huset!

/denmark/file/kalender-2021-postitgettyimagesjpg_dakalender-2021-post_itgettyimages.jpg

EU - det sker...
copyright

I uge 3 skal EU-lederene torsdag drøfte koordinering af indsatsen mod covid-19-pandemien og den storstilet udrulning af vacciner og brug af alle disponible instrumenter for at begrænse spredningen af virusset. Ugen byder også på andre Råds-møde og Kommissionen holder sit vanlige ugentlig møde tirsdag og så er der også plenarsamling i Europa-Parlamentet...

/denmark/file/210114-komm-sminarjpg_da210114-komm-sminar.jpg

Back in school...
copyright

Bruxelles - Kommissionen starter 2021 med at afholder et kollegieseminar hvor de sandsynligvis skal tale om årets arbejdsprogram, "Team Europe"-samarbejde samt implementering af den europæiske grønne pagt m.m.

/denmark/file/dom2-istock-thinkstock-webjpg-0_dadom2-istock-thinkstock-web.jpg

Forslag til afgørelse i sag C-633/16
©

Sagen handler om en tvist mellem Facebook Ireland Limited, et irsk selskab, Facebook Inc, et amerikansk selskab registreret i henhold til lovgivning i Delaware, samt Facebook Belgium BVBA, et belgisk selskab, på den ene side, og Gegevensbeschermingsautoriteit (den belgiske databeskyttelsesmyndighed) på den anden side, vedrørende sidstnævntes indbringelse af en sag med henblik på pålæg, som til syvende og sidst søger at få Facebookselskaberne til at ophøre med at overvåge og optage den browseradfærd, som personer måtte have, når de i Belgien surfer på internettet.

/denmark/file/vand-vask-istock-thinkstock-webjpg_davand-vask-istock-thinkstock-web.jpg

Drikkevand
©

Nye regler for at sikre, at drikkevand er sikkert og af høj kvalitet og med lettere adgang for sårbare gruppe træder i kraft...!