Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder

/denmark/file/europahuset-fotot-rolffjpg_daeuropahuset-fotot-rolff.jpg

Europa-Huset
copyright

Som konsekvens af, at de danske myndigheder har skærpet deres anbefalinger i forhold til Coronavirus/covid-19, er der begrænset adgang til Europa-Huset!

/denmark/file/kalender-flyver-gettyimagesjpg_dakalender-flyver-gettyimages.jpg

EU - det sker...
copyright

I EUge 4 handler det bl.a. om EU's landbrugspolitik efter 2020, fiskerimuligheder i 2021 for bestande der deles med UK, tilbageholdelsen af Aleksej Navalnyj, Joe Biden - USA's 46. præsident, EU's strategi fordeling af covid-19-vacciner, Davos Agenda Week, Kommissionens grønbog om aldring samt om det danske topmøde om ren luft...

/denmark/file/der-210120jpg_dader-210120.jpg

Videokonference i Det Europæiske Råd
copyright

Torsdag den 21. januar 2021 dræftede EU's ledere på et videotopmøde koordinering af indsatsen mod covid-19-pandemien, bl.a. om en storstilet udrulning af vacciner og brug af alle disponible instrumenter for at begrænse spredningen af virusset.

/denmark/file/approved-gettyimagesjpg_daapproved-gettyimages.jpg

approved
copyright

Kommissionen har, i henhold til EU’s statsstøtteregler, godkendt ændret dansk støtte til virksomheder, hvis aktiviteter stadig er underlagt restriktioner gennemført af den danske regering for at begrænse spredningen af coronavirus.

/denmark/file/approved-gettyimagesjpg_daapproved-gettyimages.jpg

approved
copyright

Kommissionen har konkluderet, at en forlængelse af en dansk ordning om kompensation til virksomheder for skader lidt på grund af aflysning af offentlige begivenheder på grund af coronavirusudbruddet er i overensstemmelse med EU’s statsstøtteregler.