Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder

/denmark/file/europahuset-fotot-rolffjpg_daeuropahuset-fotot-rolff.jpg

Europa-Huset
copyright

Som konsekvens af, at de danske myndigheder har skærpet deres anbefalinger i forhold til Coronavirus/covid-19, er der foreløbigt lukket for adgang til Europa-Huset!

/denmark/file/uge-naale-gettyimagesjpg_dauge-naale-gettyimages.jpg

EU - det sker...
copyright

Aktivitetsniveauet i EU-institutionerne hen over sommeren er sædvanligvis ikke særligt højt, men vi kommer tilbage på fuld kraft sidst i august. Pludselige ændringer vil blive annonceret her.

/denmark/file/narkotikaogulovligeskydevaabengettyimagesjpg_danarkotika_ogulovlige_skydevaaben_gettyimages.jpg

Gennemførelse af sikkerhedsunionen
copyright

Kommissionen fremlægger i dag tre straksinitiativer med henblik på at gennemføre strategien for sikkerhedsunionen: en EU-strategi for en mere effektiv bekæmpelse af misbrug af børn, en ny EU-narkotikadagsorden og -handlingsplan og en EU-handlingsplan om ulovlig handel med skydevåben.

/denmark/file/okonomiskgenopretning-1216796344jpg_daokonomiskgenopretning-1216796344.jpg

Økonomisk genopretning
copyright

Bruxelles - Endelig dagsorden for Kommissionens møde fredag den 24. juli 2020 handler bl.a. om strategi for sikkerhedsunionen og økonomisk genopretning efter covid-19-krisen.

/denmark/file/approved-gettyimagesjpg_daapproved-gettyimages.jpg

approved
copyright

Kommissionen har i overensstemmelse med EU's statsstøtteregler godkendt en dansk ordning med en beløbsramme på 1,1 mia. DKK (ca. 148 mio. EUR), der kompenserer for omsætningstab som følge af coronavirusudbruddet i turist- og rejserelaterede sektorer.

Arrangementer

/denmark/file/bannereuhousehovergif_dabanner_euhouse_hover.gif

Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale, et InfoPoint samt et "Experience Europa" der er en interaktiv mulighed for at lære om EU...

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer - alt med EU som omdrejningspunkt...

Dato: 
28/11/2020