Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Nordic Clean Energy Week
21/05/2018

København og Malmö er værter på årets største topmøde om vedvarende energi. Energiministre fra G20+ landene, heriblandt USA, Kina, Indonesien, Tyskland, Frankrig og Sydkorea, gæster København fra 21. til 25. maj.

17/05/2018

Kommissionen har i dag besluttet at opfordre Danmark til at gennemføre de europæiske regler om grænseoverskridende udveksling af oplysninger om trafiksikkerhedsrelaterede færdselslovsovertrædelser.

Nukleart affald
17/05/2018

Kommissionen opfordrer Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Tyskland, Grækenland, Irland, Litauen, Malta, Nederlandene, Polen, Rumænien, Slovenien, Spanien og Det Forenede Kongerige til at vedtage nationale programmer for håndtering af brugt nukleart brændstof og en politik for håndtering af radioaktivt affald.

17/05/2018

Kommissionen træffer det tredje og sidste sæt foranstaltninger til modernisering af Europas transportsystem.

Vestbalkan
17/05/2018

Topmødet mellem EU og Vestbalkan den 17. maj 2018 i Sofia, Bulgarien

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt...