ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ειδήσεις

Pages

12/04/2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Σπίτι της Ευρώπης τα εγκαίνια της έκθεσης εικονικής πραγματικότητας «Η ΕΕ σώζει ζωές», μια έκθεση που ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται η ΕΕ μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας σε περιπτώσεις κρίσεων και σώζει ανθρώπινες ζωές στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

11/04/2019

Ο Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης στην Κύπρο – θα εγκαινιάσει την έκθεση «Η ΕΕ σώζει ζωές» και θα συμμετάσχει σε Διάλογο με τους Πολίτες

10/04/2019

Η Επιτροπή αποκαλύπτει σήμερα την πρώτη εικόνα μαύρης οπής που ελήφθη από το «Event Horizon Telescope», παγκόσμια επιστημονική συνεργασία στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. Αυτή η σημαντική ανακάλυψη παρέχει οπτική απόδειξη όσον αφορά την ύπαρξη μαύρων οπών και διευρύνει τα σύνορα της σύγχρονης επιστήμης.

10/04/2019

Με την ευκαιρία της διάσκεψης που οργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τίτλο «Το μέλλον της εργασίας: Σήμερα. Αύριο. Για όλους.», σήμερα ξεκίνησε μια ανοικτή συζήτηση σχετικά με τις κύριες αλλαγές που συντελούνται στον κόσμο της εργασίας.

10/04/2019

Ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (άρθρο 50), σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη σε απολογισμό των εντατικών προπαρασκευαστικών εργασιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίπτωση αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία και εξέδωσε πρακτικές οδηγίες για τα κράτη μέλη σε 5 τομείς.

09/04/2019

Το Συμβούλιο έδωσε σήμερα την τελική του έγκριση στην πρόταση της Επιτροπής για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφοριών Ποινικού Μητρώου για τους καταδικασθέντες υπηκόους τρίτων χωρών.

09/04/2019

Η τέταρτη έκθεση για την κατάσταση της Ενεργειακής Ένωσης που εκδόθηκε σήμερα δείχνει ότι η Επιτροπή υλοποίησε πλήρως το όραμά της για μια στρατηγική για την Ενεργειακή Ένωση που εγγυάται προσβάσιμη, οικονομικά προσιτή, ασφαλή και βιώσιμη ενέργεια για όλους τους Ευρωπαίους.

09/04/2019

Στήριξη από την ΕΕ των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών

08/04/2019

Ενώ η συμφωνία αποχώρησης που αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου εξακολουθεί να είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ΕΕ είναι προετοιμασμένη για την περίπτωση αποχώρησης χωρίς συμφωνία στον τομέα της γεωργίας.

03/04/2019

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολογεί διαδικασία προβληματισμού σχετικά με το κράτος δικαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και καθορίζει δυνατές κατευθύνσεις για μελλοντική δράση.

Pages