ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Κερδίστε tablet και άλλα δώρα στον Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το Κανάλι 6. 

Ημερομηνία: 
21/09/2020 - 25/09/2020

Ενόψει της φετινής Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, που γιορτάζεται όπως κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου, η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο διοργανώνουν έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6» στη Λεμεσό, που θα μεταδώσει τον διαγωνισμό.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον γλωσσικό πλούτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ερωτήσεις θα αφορούν την πολυγλωσσία και τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάθε μέρα του διαγωνισμού θα διατυπώνεται μία ερώτηση, στην οποία οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες καλούνται να απαντήσουν σωστά μέσω γραπτού μηνύματος (SMS). Ένας νικητής ή μία νικήτρια κάθε ημέρα κατόπιν κλήρωσης θα κερδίζει ένα tablet 32GB με συνδεσιμότητα Wifi/4G, ενώ πέντε ακόμη συμμετέχοντες θα κερδίζουν σε καθημερινή βάση μια τσάντα με αναμνηστικά είδη της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της Επιτροπής.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών αποτελεί την κορωνίδα των εκδηλώσεων της ΕΕ για την πολυγλωσσία, η οποία συνιστά θεμελιώδη αρχή και κατοχυρώνεται στον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.

Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του Καναλιού 6, μάθετε για τις γλώσσες και διεκδικείστε όμορφα δώρα.

Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής επισυνάπτονται στο ακόλουθο αρχείο: PDF iconoroi_kai_proypotheseis_radiofonikos_diagonismos_eig_2020.pdf

edl_twitter_green.png