Predstavništvo u Hrvatskoj

Infodan o novom natječaju za usluge pismenog prevođenja (TRAD19)

/croatia/file/tenders-contracts-trad192019jpg_hrtenders-contracts-trad192019.jpg

Infodan o novom natječaju za usluge pismenog prevođenja (TRAD19)
Copyright: EU

Glavna uprava za pismeno prevođenje (DGT) Europske komisije uskoro će objaviti novi natječaj za usluge pismenog prevođenja (najavljen u prethodnoj obavijesti). Kako bi potencijalnim podnositeljima ponuda pružila dodatne informacije i omogućila postavljanje pitanja, Glavna uprava za pismeno prevođenje organizira niz informativnih predstavljanja diljem Europske unije.

15/05/2019

Glavna uprava za pismeno prevođenje (DGT) Europske komisije uskoro će objaviti novi natječaj za usluge pismenog prevođenja (najavljen u prethodnoj obavijesti).

Kako bi potencijalnim podnositeljima ponuda pružila dodatne informacije i omogućila postavljanje pitanja, Glavna uprava za pismeno prevođenje organizira niz informativnih predstavljanja diljem Europske unije.

Informativno predstavljanje u Hrvatskoj održat će se 28. svibnja u Predstavništvu Europske komisije u Zagrebu, Augusta Cesarca 4.

Program počinje u 10 sati, a registracijski pult otvara se u 9.30.

Prijave su obavezne, a zaprimaju se do popunjenja kapaciteta dvorane putem sljedeće poveznice: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/TRAD19InfoSessionCroatia

S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, molimo poduzeća i ustanove da sudjelovanje svojih predstavnika ograniče na dvije (2) osobe kako bi svi zainteresirani imali priliku prisustvovati izlaganjima.

Pitanja o samom natječaju možete uputiti na adresu dgt-fl-trad-19@ec.europa.eu. Imajte na umu da ćete odgovore, zbog pravnih razloga, dobiti tek nakon objave obavijesti o natječaju, predviđene oko 20. svibnja 2019.