Predstavništvo u Hrvatskoj

Online sajam poslova "Seize the summer with EURES 2017"

/croatia/file/seize-summer-2017png_hr

"Uhvatite ljeto"
Seize the Summer with EURES 2017

Hrvatski zavod za zapošljavanje / EURES Hrvatska u partnerstvu s EURES-om Portugala, Slovenije i Španjolske 22. veljače 2017. godine organizira Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom „Seize the Summer with EURES 2017“. Događaj je usmjeren na poslodavce iz zemalja partnera, te Italije, Grčke, Malte i Cipra koji popunjavaju slobodna radna mjesta za ljetnu turističku sezonu, te tražitelje posla iz cijele Europe zainteresirane za sezonske poslove u turizmu i ugostiteljstvu.

Datum: 
22/02/2017 - 09:00

Ovaj online sajam poslova sektorski je i geografski ograničen na  poslodavce u turizmu Hrvatske, Slovenije, Portugala, Španjolske, Italije, Malte, Cipra i Grčke, no otvoren tražiteljima posla iz svih država članica.

Uz europsku dimenziju, ovaj će događaj biti dodatni vid povezivanja ponude i potražnje na nacionalnom tržištu rada.

Tražitelji posla iz cijele Hrvatske moći će, iz vlastitog doma ili s druge lokacije sa stabilnom internetskom vezom, bez potrebe za putovanjem i bez dodatnog troška, stupiti u kontakt s hrvatskim i europskim poslodavcima koji nude posao u ljetnoj sezoni 2017.

Hrvatski poslodavci iz svojih će ureda, s minimalnim utroškom vremena i bez dodatnog troška, imati priliku stupiti u kontakt s tražiteljima posla iz Hrvatske i Europe,  popuniti slobodna radna mjesta i spremni dočekati još jednu uspješnu turističku sezonu.
 

Službeni jezik događaja je engleski.