Predstavništvo u Hrvatskoj

Informacijski centar Kuće Europe

Kako bismo u maksimalnoj mjeri spriječili širenje koronavirusa (COVID-19) Kuća Europe trenutno ne prima posjetitelje. Vaša pitanja u vezi Predstavništva Europske komisije ili Kuće Europe uputite na: comm-rep-zag@ec.europa.eu. Zahvaljujemo na razumijevanju!  

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj ima svoje sjedište u središtu Zagreba u Kući Europe, na adresi Augusta Cesarca 4-6. Svoj ured dijeli s Uredom za vezu Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj.

U Kući Europe nalazi se i Informacijski centar koji je otvoren svim posjetiteljima koji traže informacije  i publikacije o Europskoj uniji.

Radno vrijeme Informacijskog centra je od ponedjeljka do četvrtka od 9:00 do 17:00 i petkom od 9:00 do 16:00 sati.

U Informacijskom centru možete se posavjetovati o pravima građana Europske unije, saznati o radu institucija Europske unije ili se informirati o sadržajima koje pruža Europska unija.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj neprofitnim ustanovama i organizacijama povremeno ustupa na korištenje konferencijsku dvoranu u Kući Europe za održavanje događanja koja su povezana s Europom.

Zahtjev za rezervaciju konferencijske dvorane potrebno je poslati barem 3 tjedna prije održavanja događanja. Predstavništvo će razmotriti vaš zahtjev i odlučiti o prihvatljivosti termina i temi predloženog događanja.

Vaša rezervacija postaje valjana i konačna tek kada Vam Predstavništvo pošalje potvrdu e-mailom i kada prihvatite uvjete korištenja konferencijske dvorane u Kući Europe.

Molimo pročitajte našu izjavu o privatnosti.

Kontakt:

Augusta Cesarca 4 - 6, 10 000 Zagreb

E-mail: info@kuca-europe.eu

Telefon: +385 1 4681 301