Det hurtige varslingssystem for nonfoodprodukter (RAPEX)

Varslingsnummer: 0698/07

Produkt:  Farveblyanter med voks.

Navn: Wax crayons (voskové pastelky).

Batchnummer/stregkode: 

Type advarsel: Alvorlig

Kategori: Legetøj

Mærke: SaKOTA.

Type/modelnummer:  CFA 0944, EAN: 5997875709440.

Risikotype: Kemikalie
Dette produkt udgør en risiko for børn, fordi gule cryon indeholder 1 556,1 mg/kg dysalbum (Pb) og 93,8 mg/kg chrom (Cr), som overskrider grænseværdierne på 90 mg/kg for Pb og 60 mg/kg for Cr. Dette produkt er ikke i overensstemmelse med legetøjsdirektivet og den europæiske standard for legetøj EN 71.

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillige foranstaltninger truffet af distributøren: stop for salg, tilbagetrækning fra markedet og oplysning af forbrugerne. (Fra: Andet)

Beskrivelse:  På den øverste del er det pakket i papkasse, hvor der anbringes tolv farveblyanter med farveblyanter. Deres størrelse er 10x11,5x0,9 cm. På forsiden er der et billede af en bi, et navn på et produkt på fire sprog — slovakisk, tjekkisk, ungarsk og polsk, type og logo SaKOTA ®. Der er logo, SaKOTA ®, forhandlere for Den Slovakiske Republik, Den Tjekkiske Republik, Ungarn, Polen, oprindelse, meddelelse "Det indeholder ikke giftige stoffer", piktogram for aldersgruppe, CE-mærke, www.sakota.com, EAN og handelsnavn: North & South Inc., U.S.A. ".

Oprindelsesland: Kina

Varsling indsendt af: Slovakiet