Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare (RAPEX)

Numărul alertei: 0602/06

Distribuie pe         

Produs: 

Denumire: 

Numărul lotului/cod de bare:  859 594 700 369 EUR.

Tip de alertă: Grav

Categorie: Aparate și echipamente electrice

Marcă: 

Tipul/numărul modelului: 

Tip de risc: Incendiu, Șoc electric
Electrocutarea, deoarece piesele sub tensiune sunt accesibile în timpul înlocuirii sursei de lumină.Informațiile maghiare privind procesul de înlocuire sunt inadecvate, deoarece piesele sub tensiune devin direct accesibile după îndepărtarea plăcii de protecție spate;Incendiu din cauza lipsei unui avertisment important că aparatul este interzis.Produsul nu este conform cu Directiva privind joasa tensiune și cu standardul european relevant 60335.

Măsuri dispuse de autoritățile publice (către: Altele): Retragerea de pe piață și rechemarea de la consumatori dispuse de către autoritate.

Descriere:  Încălzirea focului de tip electric; „PRODUSE TV”Tip/model:Cod de bare:859 594 700 369 EUR.Descriere:Produsul a acoperit metalul și în jurul capacului, care imită deschiderea unui incendiu, există un cadru decorativ din plastic.Diferitele funcții pot fi ajustate cu 3 de butoane rotative (intensitate a imitației de incendiu, limita de temperatură și combinațiile de flux de aer cald).Aparatul emite căldură prin deschiderile plăcii frontale.Specificații tehnice:230 V ~, 50 Hz, 1850 W, clasa I. Dimensiunile:62 cm x 23 cm x 68 cm.

Țara de origine: China

Alertă transmisă de: Ungaria