Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare (RAPEX)

Numărul alertei: 0595/09

Distribuie pe         

Produs:  Lampă cu baterie și încărcător de baterie încorporat — Iluminare ușoară

Denumire: 

Numărul lotului/cod de bare: 

Tip de alertă: Grav

Categorie: Echipamente de iluminat

Marcă: TDR San He

Tipul/numărul modelului:  WJ8008

Tip de risc: Șoc electric
Produsul prezintă un risc grav de electrocutare, deoarece: Dimensiunile fișei și a aparatului de conectare sunt neconforme, Aria secțiunii transversale a sârmei este mai mică decât este necesar; După îndepărtarea anumitor componente, fără utilizarea unui instrument, piesele sub tensiune pot deveni accesibile în timpul încărcării. Produsul nu este conform cu Directiva privind joasa tensiune și cu standardul european relevant EN 60598.

Măsuri dispuse de autoritățile publice (către: Altele): Retragerea de pe piață și rechemarea de la consumatori dispuse de autorități.

Descriere:  Carcasa produsului este fabricată din plastic de culoare neagră sau gri, cu o funcție de buton pe o parte și un dispozitiv de conectare la rețeaua de alimentare. Pe partea frontală și a celor trei LED-uri colorate de la fața locului există trei LED-uri albe. Bateria integrată poate fi încărcată de la rețeaua de alimentare. Prin utilizarea unei agrafe, poate fi fixat la o bicicletă. Un cablu (inclusiv un ștecher și o fișă de fișă) pentru racordarea la rețeaua de alimentare este atașat la produs. Ambalarea: cutie din plastic sau carton. Marcajul este identic pe ambele tipuri de material de ambalare. Parametrii tehnici utilizați la rubrica: 110V-220 V ~, LE-ek: 3,6V, 4V, 0,6A.

Țara de origine: China

Alertă transmisă de: Ungaria