Det hurtige varslingssystem for nonfoodprodukter (RAPEX)

Varslingsnummer: 0048/09

Produkt:  Spotlys

Navn: 

Batchnummer/stregkode: 

Type advarsel: Alvorlig

Kategori: Belysningsudstyr

Mærke: ESTO

Type/modelnummer:  Art. Nr. 54006-2

Risikotype: Elektrisk stød
Produktet er forbundet med en risiko for elektrisk stød, fordi: — de skarpe dele rager ud på wireways I forbindelse med installation kan strømførende dele på faste terminaler komme i kontakt med jordforbundne dele. Bøsninger med henblik på at beskytte kontakten med skarpe kanter mangler. Varen er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 60598.

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg og tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne.

Beskrivelse:  Det justerbare beslag har en metalstruktur. Det omfatter en aluminiumbase, to ikke-fleksible parenteser og metalbelagte lampefatninger fastgjort med en hængslet tilslutning og forsynet med en dekorativ glasplade. Hovedbestanddele: 2 E14 lygteholdere ("22 500/CI T190" + godkendelsesmærkning), terminalblok ("230 380V 1,5-2,5" + godkendelsesmærker), dobbeltisoleret 2-kernekabler. Teknisk specifikation: 230V 50 Hz; højst 2 x 40 W F-mærke

Oprindelsesland: Østrig

Varsling indsendt af: Ungarn