Hurtigt varslingssystem – Ugentlig rapport

Rapport 46 ( Offentliggjort på: 23/11/2007)

 
Ugentlig rapport Produkter med alvorlige risici 

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1191/07       
Kategori:  Køkken-/madlavningsudstyr
 
Produkt:  Grill med fast brændsel
 
Mærke: BBQ
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Sort, HIBSIA, BQ, KBQ.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Brand, Forbrændinger, Snitsår
 
Varen frembyder en alvorlig risiko for nedskæringer, fordi:— skarpe kanter og farlige ujævnheder— vindskjold med en tykkelse på 0,36 mm, er hverken dækket, foldet eller buetog alvorlig risiko for forbrændinger og brand, fordi:— temperaturen for den base, som grillen højst ligger på over 70 °C under prøvningen (temperaturen målt ved 106 °C før forbrændingen er standset for at forhindre beskadigelse af testgenstanden)Det er ikke tilstrækkeligt let at håndtere tilbehør, når tændkæden er lastet i henhold til kravene i standard EN 1860— brandpladen er 0,35 mm tyk, som er mindre end mindstegrænsen på 0,8 mm for en grill, hvis grill har en største bredde på over 400 mm— brandskålen har ikke været i stand til at modstå perforeringen, hvilket tyder på, at grillen kan være perforeret som følge af mekaniske stød— 80 % af brandboksens overflade er af en dybde under den grænse på 60 mm, der er fastsat i standarden for en grillgrill, hvis grill har en største bredde på over 400 mm— hvor der er tale om sideåbning, hvis overflade er over grænseværdien på 50 mm², hvorved det bliver muligt at komme ud af den— fravær af den krævede mærkning på grillen (identifikation af den part, der er ansvarlig for den indledende markedsføring af grillen, og en advarsel mod anvendelse af alkohol, benzin eller anden lignende væske for at lette eller reaktivere branden.Produktet er ikke i overensstemmelse med den relevante europæiske standard EN 1860-1.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Grillen bestående af to grillapparater med håndtag over en kasse/en brandskål. Dimensioner: 42 cm X 24 cm.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Frankrig
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1212/07       
Kategori:  Køkken-/madlavningsudstyr
 
Produkt:  Termoflasker og beholdere
 
Mærke: “Vacuum Flask”
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Art. 07/02747 0.23 L.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en alvorlig kræftrisiko, fordi asbestfibre, der kan blive kræftfremkaldende ved indånding, kan frigives, hvis casingen er brudt sammen, og asbestproduktionen er blevet behandlet.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med direktiv 76/769/EØF om kemikalier.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Asbest findes i de små, grå/elfenbensformede cylindriske overflader, der er fremstillet af presset chrysotilasbest, der er synligt i hulrummet inden for beholderens dobbelthus, og som fungerer som afstandsstykker.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Italien
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1189/07       
Kategori:  Belysningsudstyr
 
Produkt:  Pære
 
Mærke: GIAKOLED
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  3x1W, MR16, GU10, COOL WHM, kode: 131072310.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Elektrisk stød
 

Produktet udgør en alvorlig risiko for elektrisk stød, fordi den har isolationsmodstand, der er mindre end krævet i henhold til standarden. Der var også afvigelser i mærkningen.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 60598.
Én hændelse indberettet.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Elektrisk pære, hvor der er ca. 1 W, og som sælges i hvidt — sort CO2-kasse. Tekniske egenskaber: 220-240V AC, 3X1W.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Grækenland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1205/07       
Kategori:  Maskiner
 
Produkt:  Vinkelsliber
 
Mærke: Dimension
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  DM/AG230-160
 
Batchnummer/stregkode:  9 120 022 491 424
 
Risikotype:  Elektrisk stød, Personskader
 
Produktet er forbundet med en risiko for elektrisk stød, fordi:Ved den mekaniske styrkeprøvning udbrød ventilationen udbrød, og dækningen faldt i to dele, når den kraft, der er specificeret i standarden, blev anvendt, og de strømførende dele blev således tilgængeligeLedning er lysnettet, der er lettere end det, der kræves i henhold til standarden, og det kan derfor være lettere at beskadige.og om personskader, fordi:— den mekaniske styrke er ikke tilstrækkelig— brugsanvisningen indeholder kun delvis de nødvendige sikkerhedsregler og advarsler.Produktet er ikke i overensstemmelse med maskindirektivet og den relevante europæiske standard EN 50144.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet, tilbagekaldelse fra forbrugere og bøder pålagt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Vinkelsliberen er lavet af plast, der er fastgjort til enden af huset, og som er lavet af plast, og den er en særskilt del, som kan drejes rundt efter frigivelse af en lås; det omfatter også elforsyningsnettet, og apparatet kan kun tændes efter presning af en låsemekanisme. Det andet greb kan skrues ind i et af hullerne på den side af metalkransen. Afskærmningen er fremstillet af jernplade, og den skal fastsvejses, så den kan anbringes ved at fastgøre en skrue. Anordningens vigtigste dele: netstik (16A/250V til -007 + mærke for producent + mærke VDE) netkabel (H05VV-F 2X1 mm² YONKANG ZHIEBÆRING CABLE OG WIRE FAKTISK) dobbelt kredsløbskontakt (FA4-10/2D 10 (10) A 250V ~ 5E4 MC JIAN DA ELEKTRISK FAKTISK). Alternativ komponent: afbryder med dobbelt kredsløb (FA2-10/2B 20 (20) A 110V ~ 10 (10) A 220V ~ "). Teknisk specifikation: 230 V ~ 50 Hz; 2050 W Kategori II; 6000 PRISBINDING diameter på disc:230 mm.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Ungarn
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 4 fotos

2 af 4 fotos

3 af 4 fotos

4 af 4 fotos

Varslingsnummer: 1165/07       
Kategori:  Beskyttelsesudstyr
 
Produkt:  Hjelme til børn — Ettil Mosquito
 
Mærke: Etto
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Hjelm til børn — størrelse 48-51 cm. 3 forskellige design/farver: Fly Sky, AVN, Aircraft Army.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Personskader
 

Dette produkt udgør en risiko for skader, da den mindste hjelm (størrelse 48-51 cm) ikke opfylder de relevante krav til stødabsorption ved prøvning på minus 20 °C i toppen af hjelmen.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med direktivet om personlige værnemidler og den relevante europæiske standard EN 1078.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig stop for salg og oplysninger til leverandører (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Mindste hjelm (48-51 cm) for børn.
Oprindelsesland:  Norge
Varsling indsendt af:  Norge
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1202/07       
Kategori:  Børneomsorgsartikler og udstyr til børn
 
Produkt:  Udsving for børn — Svingdeluksue 18-36 måneder
 
Mærke: Hedstrom
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Leverandørens reference: M08653, Piwc-kode: 1579397, Gentorsk: 5017915865308.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (ekstern luftvejsblokering), Personskader
 
Produktet udgør en alvorlig risiko for kvælning, fordi:Barnets hoved kan let blive fanget i åbningerne på hver side af sædet.og om personskader, fordi:At barnets fingre let kan blive fanget i hullerne rundt om hængsler, når de er fastgjort til svingningen— enderne af de skruer, der stikker ud over de orange bolte på metalstrukturen, er ikke beskyttet.Desuden er advarsler og brugsanvisninger ufuldstændige.
Varen er ikke i overensstemmelse med legetøjsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 71.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Svinge med metalrørstruktur (stål) med plastiksæde, der er ophængt af snore. Det samlede produkts dimensioner (cm): 119x96x146 Indeholdt i en papkasse.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Frankrig
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1211/07       
Kategori:  Børneomsorgsartikler og udstyr til børn
 
Produkt:  Højstol STILO
 
Mærke: CAM IL MONDO DEL BAMBINO S.P.A.
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Højstol "STILO", art. Nr. S440.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Personskader
 

Varen er forbundet med en risiko for skader, fordi der ikke er en tilstrækkelig begrænsning af låsemekanismen.Produktet opfylder ikke den relevante europæiske standard EN 14988.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet efter ordre fra myndighederne

 
Beskrivelse:  Højstol STILO er sammenfoldeligt (fodring af stol) med blødt sæde og ryg, aftageligt plasticbord, skridtvis og sikker sikkerhedssele. Højstol udstyret med fodstøtte. Aftagelig plastemstabel er variabel (seks positioner). Stolens ramme er sammensat af 20 mm metalrør, sæde og ryglæn af plast. Aftagelige bløde dele fremstillet af skumgummi med mindre korte syntetiske fibre Bevægelige dele har clincher. Høj af stol 1 060 mm, bredde 590 mm. højstol pakket i kortkasse.
Oprindelsesland:  Italien
Varsling indsendt af:  Litauen
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1192/07       
Kategori:  Kontorartikler
 
Produkt:  Indelukker — frit & Easset 20 filt
 
Mærke: Free&Easy
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  EAN-kode: 8 71 1295 187162
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi skønnede drikkepenge indeholder 38.9-375,1 mg/kg benzen, som overstiger tærskelværdien på 5 mg/kg.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  20 filtpenne af forskellige farver, med sort propper og med et loft i forhold til farver.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Tyskland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1163/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Træk langs legetøj i form af en donnøgle med en drikkevare
 
Mærke: QUICHENG
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  No. 00209, EAN 5900851126278
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (ekstern luftvejsblokering)
 

Produktet indebærer, at der er risiko for kvælning som følge af kvælning, fordi den frie længde af snoren er 340 mm, mens den maksimalt tilladte grænse er 220 mm.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med legetøjsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 71-1.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Det er et plastlegetøj, der er i form af en donnøgle med en cca-cola. Legetøjet kører på 4 hjul, mens man skubber eller trækker en snor af med et lille plastgreb. Nogle blokke, der passer til huller på siderne af et legetøj, er fastgjort. Alle dele af legetøjet består af flerfarvet plast. Emballage — dette legetøj er pakket i en plastikmaske med et klip. Blok pakkes desuden i en gennemsigtig plastpose. Der er foldet karton med billeder af flere legetøjsprodukter med tilhørende numre. På kartonerne følgende påskrifter: "QUICHENG", "Made in China", et piktogram vedrørende aldersbegrænsning (0-3), CE-mærkning og advarsler: "ikke egnet til små børn på grund af små dele": "den emballage, der fremstilles af plast, er ikke legetøj — gør det ikke børn, der skal spille. Forhold venligst fremtidige henvisninger ", importørens navn og adresse og EAN-kode.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Polen
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1186/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmering — Pávacite koleso Triangle svrabber ring
 
Mærke: INTEX®, The wet set®
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  # 58246, EAN: 07825758246
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Dette produkt udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 0,25 % vægtprocent di (2-ethylhexyl) phthalat (DEHP) og 18,9 % vægtprocent di-isononyl-phthalat (DINP)Den gennemsigtige plastfolie med trykning indeholder 20,0 % vægtprocent DEHP.Indholdet af phthalater i legetøj overstiger de tilladte grænser, der er fastsat i direktiv 2005/84/EF. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Den paneuropæiske svømmende del af en trekant skal være fremstillet af mindre PVC med en størrelse på 62x65 cm. Bunden er hvid med sikkerhedsadvarsler (blå tryk) på forskellige sprog, idet toppen er gennemsigtig med bredfarvede cirkler. Produktet pakkes i en papirboks med et billede af tre modeller af produktet på forsiden, produktnavne, advarsler på forskellige sprog, alderskode for målgruppen af børn, EAN-kode og CE-mærkning på bagsiden. En mærkat er affattet på polsk og en anden på slovakisk, og navnet på distributøren, advarslerne og mærkningen af produktet "športová potrema" (sportsselskab) er angivet.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1187/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmehaller — "Vankúšik FERDO MRAVEC"
 
Mærke: Ferda
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  art. 13043, EAN kód: 8590222253749
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Dette produkt udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 0,69 % vægtprocent di-isononyl-phthalat (DINP)Den grønne plastfolie med et tryk indeholder 20,0 % vægtprocent af DINP.Indholdet af phthalater i legetøj overstiger de tilladte grænser, der er fastsat i direktiv 2005/84/EF. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  En oppustelig svøradpude fremstilles af miljøvenlig PVC, som er blødgjort, størrelse 76x56 cm. Den øverste leder har trykte tal. Der er et vindue fra en gennemsigtig plastfolie i den forreste del af legetøjet. En hvid snor skal trækkes på siden. Pakning: en gennemsigtig plastpose og et skilt med billede af produktet, produktets navn, EAN-kode, CE-mærkning og advarsler. De samme advarsler findes på produktet.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1188/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Spidermans scooter
 
Mærke: SAICA
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  GENCOD: 842144017229, PICWIC Kode: 1579807, Leverandreference: SAA1722.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Personskader
 

Produktet er forbundet med en risiko for skader, fordi:— brugerens hud kan punges— en del af kropsdelen kan sidde fast i løbehjulet— brugeren kan falde.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med legetøjsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 71.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet, tilbagekaldelse fra forbrugerne og destruktion af lagre (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Foloppe til brug pakket i Spiderman 3-kasse.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Frankrig
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1190/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmering i solens form
 
Mærke: Ukendt
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Ukendt
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Legetøjet udgør en kemisk risiko, fordi ventilen indeholder 14,8 vægtprocent di (2-ethylhexyl) phthalat (DEHP), og den gule plastfolie med tryk indeholder 19,7 vægtprocent DEHP.Indholdet af phthalater i legetøj, der er konstrueret til et barn, er langt højere end den tilladte maksimumsgrænse på 0,1 %. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med direktiv 76/769/EØF om kemiske begrænsninger og den relevante europæiske standard EN 71-1.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg og tilbagetrækning fra markedet efter ordre fra myndighederne

 
Beskrivelse:  Togsvingsring i form af en sol, gul bund og orange topdel med 7 suns med sorte solbriller. Pakket i en gennemsigtig plastikpose med en selvklæbende mærkat med bekendtgørelser — ikke egnet til børn op til 3 år — indeholder små dele fremstillet i Kina, importøren til Slovakiet og Bratislava SK.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1194/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Plastiklegetøj — Plastikand
 
Mærke: Toys for Funny Play
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  EAN-kode: 4009017127379
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, da den indeholder 30,6 % vægtprocent og 34,7 % diisononylphthalat (DINP). Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Anden pladerand af plast hovedfarve af and: gult med orange, næbbet, blå og hvid øjne og sorte øjenvipper varen er pakket i en plastpose med en selvklæbende etiket og en plade, der er fastgjort til pap.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Tyskland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1195/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Bladdukke — Doll, Britney, bendable, Vinyl Head, Roos
 
Mærke: Britney
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  C.29446, EAN 8 711197 294463
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi dukken indeholder 27,0 % diisononylphthalat (DINP).
Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Plasticdukke, der er klædt til, i denim
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Tyskland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1196/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmering — Koleso Fish Ring
 
Mærke: INTEX®, The wet set®
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  81x80 cm, # 59212, EAN-kode: 078257592128.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 6,1 % vægtprocent DINPDen gennemsigtige plastfolie med et tryk på 23,8 % vægtprocent af DINPDen blå plastfolie indeholder 21,7 % vægtprocent af DINP.I henhold til direktiv 2005/84/EF må phthalater ikke anvendes som et stof eller som en komponent i legetøjet, og de produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Sælgerens frivillige udtræden af markedet. Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Til — oppustelig ring i form af og afbildning af fisk af blødgjort PVC, størrelse 81x80 cm, toppen er gul-grøn, er bunden blå med sikkerhedsadvarsler på forskellige sprog. Legetøjet er pakket i en papirudgave med farvet tryk med et billede af to modeller foran og på bagsiden. Mærkaten er fastgjort på slovakisk med et navn på distributør, brugsanvisning og advarsler på emballagen.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1197/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmering — "Koleso FERDO MRAVEC"
 
Mærke: Ferda
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  50 cm, Art. nr.: 13039, EAN-kode: 8590222590073
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 0,55 % vægtprocent DINPDen grønne plastfolie med et tryk indeholder 28,4 % vægtprocent af DINP.Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Den oppustelige svøb fremstilles af PVC, der er blødgjort, med trykt tal på den øverste, 50 cm diameter. Pakning: en gennemsigtig plastpose og tilføjet blåt papir med billede af produktet, produktets navn, EAN-kode, CE-mærkning og advarsler. De samme advarsler og mærkning "© ECP. Licensing merchandising Prague "findes på produktet.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1198/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Karnevalse — Wiches Cape 30 "
 
Mærke: Scream Machine
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Produktnummer 10113
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (ekstern luftvejsblokering)
 

Produktet indebærer, at der er risiko for kvælning som følge af kvælning, fordi snore og bændler på børnetøj blev målt til 275 mm og 305 mm (bør være højst 75 mm i længden i hver ende).Dette produkt er ikke i overensstemmelse med legetøjsdirektivet og de relevante europæiske standarder EN 71-1, EN 71-2 og EN 14682.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  30 "Witches cape", leveret i plastpose, hvor emballagen er farvet på emballagen.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1200/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Børns skærising
 
Mærke: Fun Makers
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Produkt NR. 0016
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Brand, Forbrændinger
 
Produktet frembyder en risiko for brand og forbrændinger, fordi det brændes i 18 sekunder, før det sluges (tilladt tid = 2 sekunder).
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Barnets anden sagmellem
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1201/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelig svødning — Nafukovacka s potlacou
 
Mærke: HIT (on the sticker), JIANLING (on the product)
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  KK/DMU/109 (på mærkaten)
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 10,6 % efter vægt af DEHP og 1,64 % i vægt af DINP— den gennemsigtige plastfolie med en vægt på 17,1 % af DEHP i vægtprocent og 1,36 % i vægt af DINP— den orange plastfolie indeholder 15,9 % vægtprocent DEHP og 0,29 vægtprocent DINP.Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøj og i produkter, der er beregnet til behandling af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Der fremstilles en flotation med bund i orange farve af blødgjort PVC, den gennemsigtige folie i toppen med tryk på en sol og et tal i hat og støvler, meddelelser fra Capri-Sonne og GREAT FUN. Pakning: en gennemsigtig plasticpose med to mærkater med data om producent og advarsler.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1204/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelig legetøj — nafukovacie zvieratoko (pes) Frivillig selskabsdyr
 
Mærke: WIKY
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  118717, EAN-kode: 8590331187171
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 1,61 % efter vægt af DEHP og 9,4 % i vægt af DINP— den blå plastfolie med en vægt på 23,9 %, udtrykt i vægtDen mørkeblå plastfolie indeholder 23,5 % vægtprocent DEHP. Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent.


Produktet udgør en alvorlig risiko for et barns helbred.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Et oppusteligt legetøj — hund fremstilles af PVC, blå farve med mørkeblå ører, mund, hale og maculae på ryggen. Øjne og næse er sorte. Emballage — en gennemsigtig plastmærkat med navnet på produktet, adressen på virksomheden WIKY, EAN-koden og -advarslerne.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1207/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Vandfarver — 16 Wasserbart vandfarver (herunder paintbørste)
 
Mærke: TESCO
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Stregkode: 5000462936584
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Dette produkt udgør en alvorlig risiko for forgiftning, fordi den migrerede mængde bly, barium og chrom er højere end tilladt.Produktet opfylder ikke legetøjsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 71-3
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne. Pressemeddelelsen er blevet offentliggjort. (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Traditionelle vandfarver indeholdende 16 farver.
Oprindelsesland:  Hongkong
Varsling indsendt af:  Ungarn
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1208/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Trælegetøj — Boots Learning Thy Tey Town
 
Mærke: Boots
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  KN-kode 27-93-520
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 
Dette produkt udgør en alvorlig risiko for forgiftning, fordi den migrerede mængde bly i orangemaling er større end tilladt.


Produktet opfylder ikke legetøjsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 71-3.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Barnets malede træblokke og plaster, som kan bruges til at opføre en legetøjsby.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1213/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige kajakker til børn (Kajak pre)
 
Mærke: Ukendt
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  07108020CZ/JL000302, CZ17190077, EAN: 0821808340408.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 0,29 % vægtprocent DINP
— den brune plasticfolie med et indhold af DINP på 14,8 % vægtprocent,— den gule plastfolie indeholder 11,7 % vægtprocent af DINP.Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig sundhedsfare for et barn.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Den oppustelige kajak til børn, der er fremstillet af blødgjort PVC, ca. 120 cm langt, maksimal lastkapacitet på 20 kg, i brungule farver og indiske motiver, pakket i en papkasse med billede af produktet øverst, produktets navn og anden mærkning på siden.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1214/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Græskklæde — Children's Hallomate Cstume
 
Mærke: Scream Machine
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Produktnummer 9798.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (ekstern luftvejsblokering)
 

Produktet indebærer, at der er risiko for kvælning som følge af kvælning, fordi snore og bændler på børnetøj blev målt til 250 mm og 260 mm (bør være højst 75 mm i længden i hver ende).
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Childer Hallomates Costume leveres i plastikpose sammen med papemballage.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1215/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Børnenes skærising
 
Mærke: Halsall
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Produktnummer HL 354.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Brand, Forbrændinger
 
Produktet frembyder en risiko for brand og forbrændinger, fordi det brændes i 40 sekunder, inden det sluges manuelt (tilladt tid = 2 sekunder).
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Barnets Hallomeringshat med hår på ryggen (ingen emballage).
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1216/07       
Kategori:  Legetøj
 
Produkt:  Oppustelige svømmering — MICØM
 
Mærke: INTEX®, The wet set®
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  75x56 cm, 158227, EAN kód: 078257582273, model: Donald.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, fordi:— ventilen indeholder 1,11 % efter vægt af DEHP og 27,5 % i vægt af DINPDen gennemsigtige plastfolie med trykning indeholder 22,7 % vægtprocent DEHP.Phthalater må i henhold til direktiv 2005/84/EF ikke anvendes i legetøjet, og produkter, der er bestemt til pleje af et barn i koncentrationer på over 0,1 % vægtprocent. Produktet udgør en alvorlig sundhedsfare for et barn.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  En flotation, der er oppustet i form af et lukket kvadrat, er fremstillet af blødgjort PVC, og den øverste er gennemsigtig med udskrivning, bunden med advarsler på forskellige sprog er gul. En chef for Donald and med et næb, blå øjne og et blåt loft er fastgjort til ringen. legetøjet er pakket i en papirudgave med en farvet trykfarve og et billede af to modeller af produktet foran og på bagsiden. Mærkesedlen på slovakisk med et navn på distributør, advarsler og kode er også knyttet til emballagen.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1203/07       
Kategori:  Beklædningsgenstande, tekstiler og modeprodukter
 
Produkt:  Børnetøj — Detské šaty
 
Mærke: YOU JOY
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Artikel FZ 5642
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (tilstoppet luftvej)
 

Dette produkt udgør en alvorlig kvælningsrisiko, fordi de dekorative knapper og vulsten blev løsnet med en trækkraft på 50 N. Disse dele består af små dele og passer udelukkende ind i cylinderen til smådele. Da produktet er beregnet til børn under 36 måneder, udgør det en alvorlig risiko for kvælning for børn, efter at de har slugt disse små dele, som let kan adskilles. Produktet udgør en alvorlig risiko for kvælning af et barn.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Pigers gjordtøj i en "magnolia" og "mørk rosa" farve, størrelse 2. En dekornap er slået i oven på forsiden, og forsiden er dekoreret med en farvet tryktekst "The Shiad" og en søpåføringsansøgning "PO WONG, No. 10". Den dekorative sele er sammensat af tre farvebånd i midten. Enderne af farvebånd er dekoreret med farveperler af træ. Mærkning på etiketten: angivet materialesammensætning "80 % bomuld, 20 % polyester", importørens navn i Den Slovakiske Republik, oprindelse og produktionsår 2006 osv.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1206/07       
Kategori:  Beklædningsgenstande, tekstiler og modeprodukter
 
Produkt:  Beklædning til børn — Girl's skjorte (Dievcená polokošeca)
 
Mærke: KIDS RESERVED
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Stil: C3198-30X-92, Lille Junlei, EAN-kode: 5900277146775.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (tilstoppet luftvej)
 

Dette produkt udgør en alvorlig kvælningsrisiko, fordi der under prøven med torsionsmoment let kan fjernes det limede pres. Sidstnævnte passer fuldstændig ind i testcylinderen for små dele. Da produktet er beregnet til børn under 36 måneder, udgør det en alvorlig risiko for kvælning for små børn efter slugning af disse små dele, som let kan adskilles. Produktet udgør en alvorlig sundhedsfare for et barn.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerens side bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Pigebåd, en rosa farve med farvestriber, lange ærmer, størrelse 92 (for alderen 1,5-2 år), angivet som en følge — 100 % af den bomuld, der danner billede af en blomst, er øverst til venstre.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1209/07       
Kategori:  Beklædningsgenstande, tekstiler og modeprodukter
 
Produkt:  Børn, pullover — omvejerský pulóver
 
Mærke: HAPPY FROG
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Nr. 5502
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (tilstoppet luftvej)
 

Dette produkt udgør en alvorlig kvælningsrisiko, fordi vulsten har løsnet sig ved en spænding på 50 N. Beslutningen passer udelukkende ind i cylinderen for smådele. Da produktet er beregnet til børn op til 36 måneder, udgør det en alvorlig risiko for kvælning for børn, efter at de har slugt disse små dele, som let kan adskilles. Produktet udgør en alvorlig risiko for kvælning for et barn.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Distributørens frivillige tilbagetrækning fra markedet og distributørens tilbagekaldelse heraf (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  En pinkfarvet børnepullover i form af en blomst på forsiden med perler i midten af blomsterne med en størrelse på 2 år med et materiale med en størrelse på 100 %. Tag med et billede af en frø og med titlen "HAPJ FROG. Veselá CÁBA "er anbragt på produktet.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1210/07       
Kategori:  Beklædningsgenstande, tekstiler og modeprodukter
 
Produkt:  Pigestranden
 
Mærke: KIDS RESERVED
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Stil: C3227-56X-92, Lille Junlei, EAN kód: 5900277150178.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kvælning (tilstoppet luftvej)
 

Produktet er forbundet med en kvælningsrisiko, fordi der under prøven med torsionsmoment let kan fjernes den flydende del af materialet. Spændingsvinkler, der er fuldt egnede i testcylinderen, for små dele. Da produktet er beregnet til børn under 36 måneder, udgør det en alvorlig risiko for kvælning for børn, efter at de har sluppet sluppet let små dele.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Pige stranden med turkis farve med lange ærmer, deklareret sammensætning — 100 % bomuld, størrelse 92, i alderen 1,5-2 år. En tekstilapplikation — tallet for en pige med en løve på snor er på forsiden. Strengen består af 10 like on glyttestrassus — spirvinkler. En tekst, der hedder "Walking med... min jungven", er også foran sletten.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Slovakiet
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1199/07       
Kategori:  Kosmetik
 
Produkt:  Badsskum af naturlige materialer, Patcheuli, Lavendel, Vanilla
 
Mærke: SABON
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Parti nr. ukendt exp 8/09; 502107.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Kemikalie
 

Produktet udgør en kemisk risiko, da den indeholder 90 µg/kg N-nitrosodiethanolamin, der klassificeres som kræftfremkaldende og forbudt i henhold til kosmetikdirektiv 76/768/EØF.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Frivillig tilbagetrækning fra markedet. Salgsforbud og den administrative bod, som myndighederne har pålagt (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Flaske 500 ml
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Nederlandene
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1164/07       
Kategori:  Elektriske apparater og elektrisk udstyr
 
Produkt:  Toaster
 
Mærke: Sweet Home Irradio; Zomix
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  ZXC-1004.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Brand
 

Produktet frembyder en risiko for brand, fordi toaster, der er fyldt med brød, der er specificeret for normal drift (ejektormekanismen er blevet forhindret i at slippe ud, og tilførslen er blevet opretholdt til varmeelementerne efter, at timeren har fuldført sin cyklus) og drives ved hjælp af nominelt effektoptag, når der er tale om fangst af brand.Dette produkt er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 60335.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne

 
Beskrivelse:  Toster i den anvendte energitype af pap: elektricitet 230V. 50 Hz.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Slovenien
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1185/07       
Kategori:  Elektriske apparater og elektrisk udstyr
 
Produkt:  Elektrovarmebånd, der anvendes til tørre neglelak
 
Mærke: Ikona Electric
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  SA EB220 (på emballagen) RU5-1/T3 (på kontrolenheden)
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Elektrisk stød
 

Produktet udgør en alvorlig risiko for elektrisk stød, fordi:— apparatet har ikke bestået den elektriske styrkeprøvningEn fleksibel ledning til styreenheden er slået fejl på trækprøvningen.


der er registreret langsgående forskydning på mere end 2 mm.Desuden er mærkninger og brugsanvisninger utilstrækkelige.Varen er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 60335.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Plaststøvler, der er forbundet til lysnettet Cardboard 36 x 23 x 5.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Frankrig
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

Ingen tilgængelige billeder

Varslingsnummer: 1193/07       
Kategori:  Elektriske apparater og elektrisk udstyr
 
Produkt:  Hårtørrer — HAIR Drier
 
Mærke: GRUNDIG
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Model HD 5580.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Brand
 

Varen frembyder en risiko for brand, fordi produktets strømforsyning ikke er i overensstemmelse med fabrikantens standarder, idet der under visse omstændigheder kan dukke gnister ud af snoren.Varen er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugerne (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Sort/hårtørrere. Tekniske egenskaber: 220-240V AC, 50 Hz, 2200 W.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Grækenland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 1 foto

Varslingsnummer: 1217/07       
Kategori:  Elektriske apparater og elektrisk udstyr
 
Produkt:  Strømkabel — Plug ledning p/n PL09593
 
Mærke: Ukendt
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  P/n 09593
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Elektrisk stød
 

Varen er forbundet med en risiko for elektrisk stød, fordi et støbemærke i "figur 8" -stik kan spredes til en revne og åben, når der er adgang til strømførende dele.


Én hændelse indberettet.
 

Foranstaltninger truffet af økonomiske aktører: Importørens frivillige afhjælpende foranstaltninger (Fra: Andet)

 
Beskrivelse:  Kan være forsynet med Pentax Optio A20, Optio L20, Optio S7, Optio T20, Otio W20 og K10D-kameraer.
Oprindelsesland:  Kina
Varsling indsendt af:  Det Forenede Kongerige
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46

1 af 2 fotos

2 af 2 fotos

Varslingsnummer: 1218/07       
Kategori:  Elektriske apparater og elektrisk udstyr
 
Produkt:  Har dvd-afspiller
 
Mærke: Denver
 
Navn: Ukendt
 
Type/modelnummer:  Type: DVD-736K, EAN: 5 706751 007378.
 
Batchnummer/stregkode: Ukendt
 
Risikotype:  Elektrisk stød
 

Der er en risiko for elektrisk stød, fordi:Der er utilstrækkelig elektrisk isolering mellem det primære kredsløb, der er tilsluttet elnettet, og det sekundære kredsløb, der kan berøres,— det sekundære kredsløb kan berøres af produktionsterminalerne.— krybende sideafstande og -linjer i elnettransformeren mellem de sekundære viklinger og slutviklingerne mellem de sekundære viklinger og udgangsviklingerne af de sekundære viklinger og udtag af de primære viklinger er under 5/4 mm (målt som minimum 0,55 mm/1,9 mm/1,3 mm),—viklingerne placeres først og fremmest på en enkelt rulle, idet alle outputviklemaskiner ikke er isoleret med isoleringens rør.


Varen er ikke i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet og den relevante europæiske standard EN 60065.
 

Foranstaltninger bestilt af offentlige myndigheder (til: Andet): Forbud mod salg, tilbagetrækning fra markedet og tilbagekaldelse fra forbrugere, der er bestilt af myndighederne. Pressemeddelelsen er blevet offentliggjort.

 
Beskrivelse:  Omgivet af dvd-afspiller med karaoke. Laserprodukt i klasse 1.
Oprindelsesland:  Ukendt
Varsling indsendt af:  Finland
Type advarsel: Alvorlig
 
År – Uge:  2007 - 46