Представителство в България

Граждански диалог с еврокомисар Тибор Наврачич - Варна, 15 юни от 16 ч.

Включете се в Граждански диалог с комисар Тибор Наврачич и президента на България Румен Радев по темите образование и обучение, възможности за младите хора, културни дейности и бъдещето на Европа за младите. Диалогът ще се проведе на 15 юни от 16 ч. в Аулата на Икономическия университет във Варна. Предварителната регистрация е задължителна. Събитието ще се излъчва на живо онлайн.

Дата: 
15/06/2017 - 16:00 - 18:00

Гостите ще могат да задават въпросите си както на живо, така и онлайн с хаштагове #EUdialogues и #FutureOfEurope. По време на събитието ще се използва и онлайн апликацията https://www.sli.do/ за допитване до публиката.

Какво бъдеще искате за Европейския съюз и как Европа може да се справя по-добре с големите предизвикателства на деня? Какви умения са необходими за младите хора, за да намерят качествени работни места и по-добре да се включат в обществото? Как ЕС може да помогне на младите хора да развият необходимите умения? Каква роля играе културата за европейската идентичност? Каква е ролята на културата в засилването на ролята на Европа като глобален играч?

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички участници да бъдат пред залата не по-късно от 15.30 ч. на 15 юни за регистрация и проверка за сигурност.

Модератор: Добрина Чешмеджиева

 

РЕГИСТРАЦИЯ