Agricultura ecologică

Vaca şi laptele cartoon storyline

Vaca şi laptele cartoon storyline

 Câmpuri verzi cu vaciVacile de la fermele ecologice nu sunt ţinute permanent legate sau departe de zonele verzi unde pot să pască iarba curată şi naturală. Fermierii care ţin aceste vaci respectă anumite reguli pentru a se asigura că animalele au confortul necesar şi că acestea dau lapte proaspăt şi de calitate superioară.
 
 Zonă de muls cu patru vaci care sunt mulse şi un fermierFermierii şi ajutoarele acestora colectează în mod regulat laptele şi îl trimit la firme speciale de lactate care îl îmbuteliază sau îl folosesc în obţinerea de produse lactate proaspete, ca brânzeturile, iaurturile, smântâna, frişca şi îngheţata.
 
 Lapte în sticle pe linia de asamblare. Sigla fermei ecologice este evidenţiată pe o sticlăCând laptele ecologic este pus în sticle sau transformat în alte produse lactate, pe eticheta respectivă se foloseşte o Siglă specială sau un text care conţine informaţii despre cine, unde, când şi cum au fost produse aceste bunuri. Acestea sunt apoi vândute în locuri precum magazinele ecologice specializate, supermarketuri, restaurante şi cafenele.
 
 Membrii unei familii iau masa, pe masă se află lapte şi câteva produse şi alimente ecologiceCând o familie ca a ta cumpără lapte sau alte produse lactate inscripţionate cu acele Sigle sau texte speciale, ei ştiu totul despre cum au urmat fermierii acele reguli speciale şi despre viaţa confortabilă şi sănătoasă a vacilor. Ei pot să se gândească la acest lucru în timp ce consumă delicioasele iaurturi, boluri sănătoase cu cereale şi multe altele!