Agricultură şi dezvoltare rurală

Contactaţi-ne

Contactaţi-ne

Contact
Contactaţi-ne

Aveţi întrebări?

Pe site-ul internet „Agricultură şi dezvoltare rurală”al Comisiei puteţi găsi numeroase informaţii privind diverse aspecte ale politicii agricole comune. În cazul în care nu găsiţi informaţiile căutate, ne puteţi contacta direct. Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în cel mai scurt termen.

 

Totuşi, înainte de a ne contacta, vă invităm să consultaţi mai întâi următoarea listă de referinţe care v-ar putea oferi deja informaţiile căutate:

 

În cazul în care totuşi nu aţi găsit informaţiile căutate, trimiteţi-ne o cerere folosind formularul on-line de mai jos şi vă vom răspunde în cel mai scurt termen. Vă puteţi formula cererea în oricare dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, dacă este nevoie de traducere, veţi primi răspunsul cu un decalaj de câteva zile. Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Adresaţi o întrebare / Trimiteţi un comentariu

 

În cazul în care vă confruntaţi cu vreo problemă tehnică pe durata consultării site-ului nostru internet (întreruperea conexiunii, fişiere care nu se deschid etc.), contactaţi administratorul site-ului nostru folosind formularul on-line de mai jos:

 

Semnalaţi o problemă tehnică

 

De asemenea, ne puteţi contacta prin poştă sau fax la

European Commission
DG Agriculture and Rural Development
130, Rue de la Loi
B – 1049 Brussels
Belgium
Fax: +32 (0) 2-2950130