Landbouw en plattelandsontwikkeling

Contact

Contact

Contact
Contact

Hebt u vragen?

Op de website over landbouw en plattelandsontwikkeling van de Commissie is heel wat informatie te vinden over de verschillende aspecten van het gemeenschappelijk landbouwbeleid. Vindt u niet wat u zoekt, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Wij verzoeken u echter om, alvorens contact met ons op te nemen, de volgende pagina's te raadplegen, die u misschien reeds de informatie zullen verstrekken die u zoekt:

 

Mocht u nog steeds niet gevonden hebben wat u zoekt, gelieve ons dan uw verzoek toe te zenden met gebruikmaking van het onderstaande onlineformulier en wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven. Uw verzoek mag ik elk van de officiële talen van de EU zijn gesteld. Als echter vertalingen nodig zijn voor de beantwoording ervan, zal dat antwoord met verscheidene dagen vertraging worden gegeven. Wij danken u voor uw begrip hiervoor!

 

 

Een vraag stellen / een reactie geven

 

Mocht u bij het bezoeken van onze website een technisch probleem ondervinden (kapotte link, een bestand dat niet kan worden geopend, enz.), gelieve dan contact op te nemen met onze webmaster met behulp van het onderstaande onlineformulier:

 

Een technisch probleem met de website melden

 

U kunt ook per brief of fax met ons contact opnemen:

Europese Commissie
DG Landbouw en plattelandsontwikkeling
Wetstraat 130
B – 1049 Brussel
België
Fax: +32 (0) 2-2950130