Γεωργία και αγροτική ανάπτυξη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ερωτήσεις;

Στον δικτυακό τόπο της Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Επιτροπής θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα θέματα της κοινής γεωργικής πολιτικής. Εάν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί μας. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατό.

 

Ωστόσο, πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλείσθε να ανατρέξετε πρώτα στον ακόλουθο κατάλογο παραπομπών στον οποίο μπορεί να βρείτε την πληροφορία που ζητάτε:

 

Εάν δεν έχετε ακόμη βρει αυτό που ζητάτε, παρακαλείσθε να μας αποστείλετε την αίτησή σας, χρησιμοποιώντας το ακόλουθο ηλεκτρονικό έντυπο και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας σε οποιαδήποτε από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Ωστόσο, εάν απαιτείται μετάφραση, η απάντηση θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

Διατυπώστε ερώτηση / σχόλιο

 

Εάν αντιμετωπίσετε τεχνικό πρόβλημα κατά την επίσκεψή σας στο δικτυακό μας τόπο (μη ενεργός σύνδεσμος, αρχείο που δεν ανοίγει…), παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του δικτυακού τόπου, χρησιμοποιώντας το ακόλουθο ηλεκτρονικό έντυπο:

 

Γνωστοποιήστε μας τεχνικά προβλήματα σχετικά με τον ιστότοπο

 

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς ή με φαξ στην ακόλουθη διεύθυνση:

European Commission
DG Agriculture and Rural Development
130, Rue de la Loi
B – 1049 Brussels
Belgium
Φαξ: +32 (0) 2-2950130