Agricultură şi dezvoltare rurală

Declaraţie de confidenţialitate pentru protecţia datelor personale

Declaraţie de confidenţialitate pentru protecţia datelor personale

Contact
Declaraţie de confidenţialitate pentru protecţia datelor personale

Serviciul on-line specific CONTACT

Serviciul Comisiei responsabil cu serviciul on-line CONTACT va culege datele dumneavoastră personale în măsura în care acestea sunt necesare pentru prelucrarea cererii şi trimiterea unui răspuns. Dacă serviciul respectiv nu poate răspunde la întrebarea dumneavoastră, o va trimite la un alt serviciu din cadrul aceleaşi Direcţii Generale sau la o altă Direcţie Generală. Veţi primi un mesaj de notificare în legătură cu această direcţionare către un alt serviciu.

Cine are acces la datele dumneavoastră personale şi cui îi sunt comunicate?

La datele dumneavoastră personale au acces funcţionarii Comisiei care se ocupă de serviciul on-line CONTACT.

Mai mult, pentru a primi un răspuns, în cazul în care cererea dumneavoastră trebuie direcţionată către un alt serviciu din cadrul Comisiei, datele dumneavoastră personale pot fi comunicate serviciului respectiv.

Cum vă protejăm datele personale? Cum le păstrăm?

Informaţiile culese de serviciul on-line CONTACT susmenţionat nu sunt accesibile nimănui din afara Comisiei. În interiorul Comisiei, datele dumneavoastră pot fi accesate numai de către funcţionarii desemnaţi în acest sens, folosind un nume de utilizator şi o parolă.

Cum puteţi verifica, modifica sau anula datele dumneavoastră personale?

Nu aveţi acces direct la datele dumneavoastră personale care au fost stocate. În cazul în care doriţi să modificaţi sau să anulaţi oricare dintre informaţiile furnizate, puteţi trimite un mesaj la agri-E5.

Cât timp vă păstrăm datele?

Toate datele primite sunt stocate pentru o perioadă de cel mult un an.

Cum ne puteţi contacta?

În cazul în care aveţi întrebări sau cereri în legătură cu informaţiile furnizate, trimiteţi un mesaj electronic la agri-E5.