Cale de navigare

Alte instrumente

Despre acest site - Vocea ta în Europa - Comisia Europeană

De ce a fost creat acest site?

Site-ul Vocea ta în Europa a fost creat în contextul iniţiativei pentru o elaborare interactivă a politicilor. Făcând parte din Standardele minime de consultarepdf ale Comisiei, el îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea guvernanţei europenepdf şi la ameliorarea procesului de reglementarepdf.

De ce unele informaţii nu apar în limba mea?

Site-ul este disponibil în toate cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Totuşi, când faceţi clic pe anumite linkuri, este posibil să fiţi direcţionat(ă) către alte site-uri de internet ale Comisiei Europene care, din diverse motive, sunt disponibile doar într-un număr limitat de versiuni lingvistice. În general, documentele de consultare care se adresează unui public specializat nu sunt, în mod necesar, publicate în toate limbile. Se acceptă însă răspunsuri în toate limbile UE, cu excepţia cazului în care se specifică altfel în documentele de consultare.

Aviz juridic

Informaţiile de pe acest site fac obiectul unei denegări de responsabilitate, al unui aviz privind drepturile de autor şi al regulilor referitoare la protecţia datelor cu caracter personal.

Drepturile de autor aferente imaginilor publicate pe site-ul „Vocea ta în Europa” îi aparţin lui Ioannis Kounadeas, iar licenţa de publicare a fost obţinută prin intermediul Fotolia.