Navigációs útvonal

További eszközök

A honlapról - Az Ön hangja Európában - Európai Bizottság

Miért hoztuk létre ezt a webhelyet?

Az Ön hangja Európában webhelyet az interaktív politikai döntéshozatal elnevezésű kezdeményezés keretében hoztuk létre. A konzultációkra vonatkozó minimumszabályokatpdf megfogalmazó bizottsági közlemény egyik kezdeményezéseként a honlap az európai kormányzás javításátpdf és a jobb szabályozáspdf céljának megvalósítását hivatott elősegíteni.

Miért nem olvasható minden információ az EU valamennyi hivatalos nyelvén?

A webhely az Európai Unió összes hivatalos nyelvén olvasható. Ha azonban az Európai Bizottság más honlapjaira vezető linkekre kattint a felhasználó, előfordulhat, hogy olyan oldalra jut, amely – különböző okokból – csak néhány nyelven áll rendelkezésre. Így például az olyan konzultációs dokumentumok, amelyek célcsoportját valamely szakterület képviselői képezik, nem feltétlenül jelennek meg minden hivatalos nyelven. A konzultációkra beküldött válaszokat azonban az EU minden hivatalos nyelvén elfogadja a Bizottság, hacsak a konzultációs dokumentum kifejezetten másként nem rendelkezik.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma felelősségi nyilatkozat, szerzői jogvédelmi nyilatkozat és adatvédelmi nyilatkozat hatálya alá tartozik.

Az Ön hangja Európában webhelyen szereplő figurák szerzői jogának tulajdonosa Ioannis Kounadeas, a felhasználás engedélyezése pedig a Fotolián keresztül történik.