Navigacijski put

Dodatni alati

O - Vaš glas u Europi

Zašto su napravljene ove stranice?

Stranice vaš glas u Europi napravljene su u okviru inicijative za interaktivno stvaranje politike. Komisija kao dio minimalnih standarda za savjetovanjepdf želi poboljšati europsko upravljanjepdf i uvesti bolje zakonodavno uređenjepdf.

Zašto neke informacije nisu na mom jeziku?

Ove stranice dostupne su na svim službenim jezicima Europske unije. Međutim, kada pritisnete određene stavke možete biti usmjereni na druge web-stranice Europske komisije koje su iz različitih razloga dostupne samo na određenom broju jezika. Posebno dokumenti sa savjetovanja namijenjeni specijaliziranoj publici ne objavljuju se na svim jezicima. Međutim, komentari se prihvaćaju na svim jezicima EU-a, osim ako nije izričito navedeno drukčije na samim dokumentima sa savjetovanja.

Pravna obavijest

Izjava o ograničenju odgovornosti, obavijest o autorskom pravu i pravila o zaštiti osobnih podataka primijenjuju se na informacije na ovim stranicama.

Slike koje se pojavljuju na stranicama „Vaš glas u Europi” zaštićene su autorskim pravima (© Ioannis Kounadeas), a licencirala ih je Fotolla.