Sti

Europa-Kommissionens besøgscenter

Hvem kan komme på besøg?

Grupper – af 15 eller flere personer på mindst 15 år (f.eks. skoleelever, studerende, fagfolk, arbejdsmarkedets parter eller andre interessegrupper).

Kommissionens kontor i Luxembourg arrangerer også informationsbesøg français (fr) .


Hvilke former for besøg arrangerer vi?

Vi har tre forskellige slags besøg:

Generelle besøg

 • Velegnede for personer med lidt eller intet kendskab til EU, som f.eks. gymnasieelever.
 • Besøget består af et generelt foredrag om Kommissionens rolle i EU (om muligt på gruppens modersmål) efterfulgt af en spørgerunde.
 • Besøget varer 90 minutter.

Særlige besøg

 • Velegnede for bachelorstuderende og særlige interessegrupper.
 • Besøget består af præsentation om Kommissionens rolle i EU, efterfulgt af en præsentation af et bestemt politikområde af særlig interesse for gruppen.
 • Besøget varer tre timer.

Skræddersyede besøg

 • Velegnede for journalister, repræsentanter for nationale og lokale myndigheder, erhvervssammenslutninger, faggrupper fra den offentlige og private sektor, fagforeninger, akademikere, herunder kandidatstuderende og ph.d.-studerende.
 • Besøget består af et program, der er skræddersyet efter gruppens interesser, og som kan bestå af en introduktion til Kommissionens rolle i EU efterfulgt af op til 4 præsentationer om bestemte politikområder afholdt af tjenestemænd fra Kommissionen, der arbejder med de pågældende områder.
 • Besøget varer enten en halv eller en hel dag.

Hvordan ansøger jeg?

På grund af de mange ansøgninger, vi modtager, er det normalt nødvendigt at ansøge mindst 10 uger i forvejen, så vi har tid til at arrangere besøget. For at udfylde onlineformularen skal du først oprette en ECAS-konto pdf - 120 KB [120 KB] български (bg) čeština (cs) Deutsch (de) eesti keel (et) ελληνικά (el) English (en) español (es) français (fr) hrvatski (hr) italiano (it) latviešu valoda (lv) lietuvių kalba (lt) magyar (hu) Malti (mt) Nederlands (nl) polski (pl) português (pt) română (ro) slovenčina (sk) slovenščina (sl) suomi (fi) svenska (sv) .

Besøg for enkeltpersoner

 • Besøgscentret arrangerer besøg for enkeltpersoner hver torsdag kl. 12.30.
 • Målgruppe: Folk uden eller med ringe kendskab til EU. Generel præsentation af Kommissionens rolle i EU. Bagefter bliver der lejlighed til at stille spørgsmål. Varighed: 90 minutter i gennemsnit.
 • For at deltage skal du bare møde op med dit id-kort eller pas i hallen til Charlemagne-bygningen, Rue de la Loi 170, 1000 Bruxelles. Når det er muligt, foregår besøgene på de besøgendes sprog (afhængigt af rundviseren kan besøgene foregå delvis på engelsk, fransk, tysk eller spansk).

Hvor finder besøget sted?

I Europa-Kommissionens besøgscenter i Bruxelles – Rue de la Loi 170, 1040 Bruxelles (indgangen til besøgscentret findes i Rue du Taciturne).

Af sikkerhedsgrunde afholder vi ingen rundture i Kommissionens bygninger.

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?