Cale de navigare

  • Print version
  • Decrease text
  • Increase text

Consultare privind Registrul de transparenţă

Domeniu politic

Afaceri generale şi instituţionale (Transparenţă)

Grup (grupuri) ţintă

  1. Organizaţiile, autorităţile şi persoanele înscrise în registrul de transparenţă (cabinete de consultanţă specializată, cabinete de avocatură, consultanţi independenţi, reprezentanţi interni, grupări profesionale, organizaţii neguvernamentale, grupuri de reflecţie, organisme de cercetare, instituţii academice, organizaţii reprezentând biserica şi comunităţile religioase, organizaţii reprezentând autorităţi locale, regionale şi municipale, alte entităţi publice şi mixte).

  2. Organizaţiile şi persoanele care participă, cu titlu independent, la elaborarea şi la punerea în aplicare a politicilor Uniunii Europene şi care nu sunt înscrise în registrul de transparenţă (cabinete de consultanţă specializată, cabinete de avocatură, consultanţi independenţi, reprezentanţi interni, grupări profesionale, organizaţii neguvernamentale, grupuri de reflecţie, organisme de cercetare, instituţii academice, organizaţii reprezentând biserica şi comunităţile religioase, organizaţii reprezentând autorităţi locale, regionale şi municipale, alte entităţi publice şi mixte).

Perioada consultării

De la  08.06.2012 până la 31.08.2012

Obiectivul consultării

Obiectivul consultării constă în colectarea de date în vederea pregătirii raportului anual prevăzut de punctul 27 din acordul interinstituţional încheiat între Parlamentul European şi Comisia Europeană privind Registrul de transparenţă pentru organizaţiile şi persoanele care participă, cu titlu independent, la elaborarea şi punerea în aplicare a politicilor Uniunii Europene.

Completare chestionar

Invităm organizaţiile vizate să îşi trimită contribuţia. Pentru aceasta, faceţi clic aici.

Contribuţiile primite vor fi publicate pe internet. Pentru a afla cum vor fi prelucrate datele personale şi contribuţia dumneavoastră, citiţi declaraţia specifică de confidenţialitate, în anexă la această consultare.

Chestionar

Linkuri utile

Date de contact

  • Serviciu responsabil: Secretariatul General, Unitatea B5 – Transparenţă
  • E-mail: sg-transparency-register-public-consultation@ec.europa.eu
  • Adresă de corespondenţă: B-1049 Bruxelles

Contribuţii

Pentru a asigura transparenţa, organizaţiile au fost invitate să ofere publicului informaţii relevante în ceea ce le priveşte, înscriindu-se în Registrul de transparenţă şi acceptând codul de conduită aferent. În situaţia în care organizaţia nu este înregistrată, contribuţia sa va fi publicată separat de cele ale organizaţiilor înscrise în registru. 

  • Acest site oferă informaţii privind dialogul şi consultările dintre Comisia Europeană şi societatea civilă.
  • Rubrica „În prim-plan” prezintă un site al Comisiei sau o temă care are legătură cu societatea civilă.