Representation i Sverige
Nyheter
Visby 2016
2017-06-14

Välkomna till Europahuset i Almedalen 2-8 juli 2017!

För sjunde året i rad är EU-kommissionen på plats i Almedalen tillsammans med Europaparlamentets informationskontor i Sverige.

Vår ambition är att diskutera aktuella EU-frågor och stärka intresset för EU-frågor generellt. Vi vill gärna framhålla att EU-politik i högsta grad är inrikespolitik och därför viktig att diskutera också här i Almedalen.

Under veckan kommer Europahuset att gästas av svenska ministrar, Europaparlamentariker, företagsledare, kulturpersonligheter och många många fler. Har du inte möjlighet att delta på plats kan du se seminarierna i direktsändning eller i efterhand.

2017-06-26

Europeiska kommissionen har i enlighet med EU:s regler om statligt stöd godkänt en svensk ordning för att lindra beskattningen av optioner till anställda. Ordningen kommer att göra det möjligt för unga och små innovativa företag att rekrytera och behålla anställda utan otillbörlig snedvridning av konkurrensen på den inre marknaden.

Evenemang
Europahuset i Almedalen

Under söndagen bjuder Europahuset i Almedalen in till sex seminarier. Här kan du läsa mer om vårt program och i efterhand se inspelningar.

Datum :
2017-07-02
Tid :
12:00 - 17:45
Europahuset i Almedalen

Under måndagen bjuder Europahuset i Almedalen in till nio seminarier. Här kan du läsa mer om vårt program och i efterhand se inspelningar.

Datum :
2017-07-03
Tid :
09:00 - 17:45