Sökväg

Navigering

Kära EU-vänner!

Kära EU-vänner!

Pierre Schellekens, Chef för representationen

 

Idag är det Alla hjärtans dag och jag vill därför passa på att visa alla er som delar mitt intresse för EU-politik och som troget följer EU-kommissionens arbete min uppskattning. Därför lanserar idag representationen sitt Nyhetsbrev om EU – en kärleksbetygelse till er från mig.

Från och med idag kommer vi på EU-kommissionens representation i Sverige att varje fredag ge er de viktigaste nyheterna från Bryssel och information om aktuella EU-seminarier, i Stockholm och på många andra platser i Sverige.

Tempot är högt inför valet till Europaparlamentet. Vi kraftsamlar nu för att så många som möjligt ska lägga sin röst i valurnorna den 25 maj. Våren kommer därför att ge er många tillfällen att lära er mer om EU och vårt arbete och att delta i debatter runtom i landet.

När jag ändå har ordet vill jag påminna er om vår nyrenoverade hemsida: http://ec.europa.eu/sweden. Här finner ni mer EU-nyheter och information om de seminarier som vi och våra samarbetspartners ordnar.

Njut nu av Alla hjärtans dag med partners, familj och vänner! Vi hörs igen om en vecka!

Pierre Schellekens

 

P.S. Vi lyssnar på er och tar gärna emot feedback på vårt nyhetsbrev. Maila era kommentarer och tipsa om aktiviteter som ni tycker är angelägna för en EU-intresserad publik.

 

Ytterligare verktyg

  • Utskriftsversion
  • Mindre textstorlek
  • Större textstorlek

Håll dig uppdaterad

Hjälp oss att bli bättre!

Ja Nej