unknown label

Serveis - Punts d’informació i serveis sobre la Unió Europea

Otras herramientas

Eines

Xarxes d’informació sobre la Unió Europea al servei de ciutadans i empreses

 

Logo Europe DirectEurope Direct: informació europea ben a prop teu

La xarxa Europe Direct disposa d’un número de telèfon gratuït per respondre preguntes generals sobre la UE: el 00 800 67 89 10 11. La xarxa també compta amb centres oberts al públic a Catalunya i les Illes. Qualsevol ciutadà pot trucar o apropar-se als punts d’informació per a realitzar consultes, demanar informació o accedir a un bon nombre de publicacions i material sobre la UE.

Veure els punts Europe Direct a Catalunya i les Illes

 

 

 

logo EuresEures: treballar en un altre país de la UE

Eures és el servei d’ocupació europeu i el punt de partida per aquells que volen trobar feina en un altre país de la UE. També per a les empreses que busquen professionals de qualsevol dels Estats membres. La xarxa Eures (European Employment Services) serveix d’enllaç dels diferents serveis públics d’ocupació de la Unió Europea. El servei inclou un equip de consellers Eures que ofereixen atenció personalitzada a les persones que busquen feina i als empresaris.

Web del servei Eures
Consellers Eures a Catalunya
Consellers Eures a les Illes Balears

 

 

Enterprise Europe Network: suport a la petita i mitjana empresa europea

La xarxa Enterprise Europe Network (EEN) ajuda les petites empreses a treure el màxim profit del mercat europeu. La xarxa treballa a través d’organitzacions locals, i se centra a donar suport en la internacionalització d’empreses, en els projectes d’innovació i en l’accés al finançament europeu.

Més informació sobre la xarxa EEN
Conèixer els centres EEN a Catalunya i les Illes Balears  

 

logo EurodeskEurodesk: informació per a joves

Eurodesk és una xarxa especialitzada en respondre consultes relacionades amb els joves, des de preguntes generals a temes relacionats amb la possibilitat d'estudiar arreu de la UE, les polítiques de joventut o els programes de formació. També ofereix informació sobre les possibilitats de finançament de projectes i programes relacionats amb la joventut.

Web Eurodesk
Centres Eurodesk a Catalunya i les Illes

 

 

logo EurodeskSolvit: solució de problemes al mercat únic

SOLVIT és una xarxa en línia de resolució de problemes en la qual els Estats membres de la UE col•laboren per resoldre de manera pràctica els problemes que provoca l’aplicació incorrecta de la legislació sobre el mercat interior. En cada Estat membre (com també a Noruega, Islàndia i Liechtenstein) hi ha un centre SOLVIT. Aquests centres poden oferir ajut per a la tramitació de reclamacions de ciutadans i empreses. Els centres SOLVIT formen part de les administracions dels Estats membres i estan compromesos a aportar solucions realistes a problemes reals en un termini màxim de deu setmanes. Els serveis són gratuïts.

Visitar el web de Solvit
Conèixer exemples de casos resolts a través de Solvit

 

adress

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Dades de contacte

Passeig de Gràcia, 90
08008 BARCELONA
Telèfon: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Anar al formulari de contacte >

 
 

Right navigation