unknown label

Serveis - Informació per a empreses

Otras herramientas

Eines

Licitacions

persones treballant sobre una taula

La Comissió Europea obre licitacions adreçades a empreses de la UE. Oferim informació de les licitacions més destacades, donem orientació sobre els procediments per participar-hi i sobre les principals fonts d’informació.

Licitacions i concursos públics español

 

Com poden beneficiar-se les empreses de les possibilitats que els ofereix el mercat interior i treure el màxim partit dels mecanismes que la UE posa a la seva disposició? Aquí oferim informació important i recursos útils per a les empreses a la UE.

Accés al finançament de la UE

una dona en un establiment de flors

La Unió Europea ofereix ajut a les petites i mitjanes empreses a través de subvencions i/o línies de microcrèdits. El portal ‘La Teva Europa-Empreses’ disposa d’un cercador d’oportunitats de finançament i informa de les vies per a accedir-hi.

Informació sobre el finançament per a empreses español

 

Erasmus per a joves emprenedors

El programa Erasmus per a Joves Emprenedors ofereix a aquells que acaben de muntar una empresa o que s’han plantejat seriosament de fer-ho, l’oportunitat d’aprendre d’empresaris amb experiència que dirigeixen empreses en d’altres països de la UE. L’intercanvi també resulta profitós per als empresaris experimentats, que es beneficien de nou talent i idees.

Més informació sobre el programa Erasmus per a Joves Emprenedors 

PUNTS D'INFORMACIÓ DE LA UE

Catalunya Illes Balears Illes Balears Islas baleares Illes Balears

MIRADOR EUROPEU de Ferran Tarradellas

Ser líders en R+D: un repte de tots

11/12/2014La setmana passada la Comissió va presentar un quadre de marcadors sobre la inversió en recerca i innovació duta a terme per empreses privades. En aquest informe s’hi poden trobar conclusions positives com per exemple que malgrat l’entorn econòmic advers les inversions van créixer un 2,6% a la UE durant el 2013 en l’àmbit d’R+D; […] 
Llegir tots els posts

adress

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Dades de contacte

Passeig de Gràcia, 90
08008 BARCELONA
Telèfon: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Anar al formulari de contacte >

 
 

Right navigation