unknown label

Serveis - Informació per a empreses

Otras herramientas

Eines

Licitacions

persones treballant sobre una taula

La Comissió Europea obre licitacions adreçades a empreses de la UE. Oferim informació de les licitacions més destacades, donem orientació sobre els procediments per participar-hi i sobre les principals fonts d’informació.

Licitacions i concursos públics español

 

Com poden beneficiar-se les empreses de les possibilitats que els ofereix el mercat interior i treure el màxim partit dels mecanismes que la UE posa a la seva disposició? Aquí oferim informació important i recursos útils per a les empreses a la UE.

Accés al finançament de la UE

una dona en un establiment de flors

La Unió Europea ofereix ajut a les petites i mitjanes empreses a través de subvencions i/o línies de microcrèdits. El portal ‘La Teva Europa-Empreses’ disposa d’un cercador d’oportunitats de finançament i informa de les vies per a accedir-hi.

Informació sobre el finançament per a empreses español

 

Erasmus per a joves emprenedors

El programa Erasmus per a Joves Emprenedors ofereix a aquells que acaben de muntar una empresa o que s’han plantejat seriosament de fer-ho, l’oportunitat d’aprendre d’empresaris amb experiència que dirigeixen empreses en d’altres països de la UE. L’intercanvi també resulta profitós per als empresaris experimentats, que es beneficien de nou talent i idees.

Més informació sobre el programa Erasmus per a Joves Emprenedors 

PUNTS D'INFORMACIÓ DE LA UE

Catalunya Illes Balears Illes Balears Islas baleares Illes Balears

MIRADOR EUROPEU de Ferran Tarradellas

Amb els ulls a París

20/07/2015Aquests darrers dies hem patit els efectes d’una onada de calor. Sequera, incendis, nits en blanc, problemes de salut per la gent més gran, són algunes de les conseqüències d’un augment inusual de les temperatures. No es pot dir si la calorada dels darrers dies és conseqüència o no del canvi climàtic, però ens dóna […] 
Llegir tots els posts

adress

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Dades de contacte

Passeig de Gràcia, 90
08008 BARCELONA
Telèfon: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Anar al formulari de contacte >

 
 

Right navigation