unknown label

Concurs fotogràfic

Otras herramientas

Eines

El concurs fotogràfic “Captura la bandera” proposa als ciutadans que facin fotos de la bandera europea i les comparteixin a la xarxa a través de Facebook, Twitter i Instagram. La millor instantània d'aquesta edició (la imatge d'una sopa blava amb estels) va guanyar una càmera de fotos d'altes prestacions, funda i targeta de memòria, tot plegat valorat en uns 700 euros.

 

El concurs, al qual es podia participar mitjançant les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, forma part de la campanya de llançament del nou web de la Comissió europea. Coincidint amb l’aniversari de la Iniciativa Ciutadana Europea i amb l’Any Europeu dels Ciutadans, la campanya “Comissió Europea: més a prop del que t’imagines” vol donar a conèixer la nova web de la Representació i informar sobre les activitats de la institució a Catalunya i Balears.

Totes les fotografies participants es poden veure a la pestanya específica del concurs al Facebook de la Representació. El concurs ha rebut imatges de gran qualitat, des de collages de la bandera europea amb imatges de ciutadans, representacions del skyline de Barcelona com a fons de la bandera, creacions de feltre i tela i fins i tot fotografies de body painting on l’amor i la bandera europea eren els protagonistes. El guanyador d'aquesta edició ha estat el sitgetà Antonio A. Jiménez.

 

PUNTS D'INFORMACIÓ DE LA UE

Catalunya Illes Balears Illes Balears Islas baleares Illes Balears

adress

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Dades de contacte

Passeig de Gràcia, 90
08008 BARCELONA
Telèfon: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Anar al formulari de contacte >

 
 

Right navigation