Representació a Barcelona

Actualitat

Pages

01/12/2016

Aquest dimecres 30 de novembre era el darrer dia per participar en el concurs "Històries amb estrella" que ha organitzat la Representació de la Comissió Europea a Barcelona amb l'objectiu de recopilar històries personals on la UE ha jugat un paper important. Entre les vint històries rebudes se n'escollirà una que protagonitzarà el 13è vídeo #HistòriesUE.

Categoria:
Cultura, educació i joventut, La UE explicada
28/11/2016

Un total de 42.550 beneficiaris a Catalunya han rebut aquest mes les ajudes de la UE per als agricultors, una xifra que representa el 70% de l'import final. El departament d'Agricultura de la Generalitat ha distribuït un total de 145 milions d'euros provinents de la Política agrària comuna (PAC) destinats a millorar la competència i competitivitat dels conreus europeus.

Categoria:
Agricultura, pesca i alimentació
24/11/2016

El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, ha comparegut avui davant la Comissió d'Acció Exterior del Parlament de Catalunya per presentar el programa de treball de l'executiu comunitari per l'any vinent i respondre les preguntes dels diputats sobre aquesta i d'altres qüestions de l'actualitat europea.

 

15/11/2016

El Pla d'Inversions per a Europa, conegut com a Pla Juncker, està complint el seu objectiu de mobilitzar inversions en l'economia real i ja té efectes molt positius en el finançament de petites i mitjanes empreses a la UE. Així ho destaca un informe de la consultora EY, que analitza el Pla i fa un seguit de recomanacions de cara al futur. La Comissió Europea ha proposat que aquest pla, previst inicialment per tres anys (2014-2017), s'ampliï fins el 2020 i se'n dobli la dotació.

Categoria:
Economia, finances, fiscalitat i competència, Empreses
Broadband awards
14/11/2016

El projecte Catalunya Connecta del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha estat seleccionat com un dels setze finalistes entre més de 60 projectes de tot Europa per als premis Broadband, que dóna la Comissió Europea a aquelles iniciatives destinades a millorar la connectivitat a tots els racons de la UE.

Categoria:
Ciència i tecnologia
27/10/2016

Aquest any des de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona hem dut a terme la campanya #HistòriesUE on cada mes hem donat a conèixer una història personal en la qual la UE hi té un paper important: una parella que es va conèixer durant el seu Erasmus i ara tenen un bebè, el fundador d'una pime que està més a prop de complir el seu somni i crear un globus que arribi a l'espai gràcies a un ajut europeu o la directora de cinema Isabel Coixet que ha rebut finançament de la UE per a molts dels seus films, entre d'altres.  Ara demanem als ciutadans que ens expliquin la seva pròpia història. Entre totes les que rebem n'escollirem una per rodar el 13è vídeo i afegir-lo a l'univers de les #HistòriesUE.

24/10/2016

UrbanWIN és un projecte europeu que estudiarà la manera com les ciutats consumeixen recursos i productes i com eliminen els residus que generen. Manresa i Sabadell seran ciutats pilot d'aquest projecte que a Catalunya el liderarà Eurecat-CTM

Categoria:
Medi ambient, consumidors, i salut
18/10/2016

La capital catalana ha presentat un projecte contra la pobresa mentre que Viladecans ha estat seleccionada per una iniciativa de transició energètica

Categoria:
Desenvolupament rural
17/10/2016

L'Ajuntament d'Igualada serà l'encarregat de coordinar el projecte Inter-tex que compta amb un pressupost d'1 milió d'euros provinents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i que té l'objectiu d'impulsar la internacionalització de les pimes del sector tèxtil.

Categoria:
Desenvolupament rural
10/10/2016

La Universitat de Barcelona, a través de la Fundació Solidaritat UB, és una de les institucions sòcies del projecte “Higher Education Supporting Refugees in Europe" (inHERE). Cofinançat per la Unió Europea, aquest projecte té l'objectiu de facilitar la integració i l'accés a les universitats europees de les persones refugiades.

Categoria:
Cultura, educació i joventut

Pages