Recorrido de navegación

¿Cómo será la nueva Comisión?

Este miércoles el presidente electo de la Comisión Europea, Jean-Claude Juncker, ha anuncido la composición de la nueva Comisión y las responsabilidades de cada comissario.

Más información

 

Otras herramientas

Otras herramientas

¿EN QUE PODEMOS AYUDARTE?

Ciudadanos

TAB1ENDTAB1/spain/barcelona/tab_es.htmnullnullnulltarget1
 

Periodistas

TAB2ENDTAB2/spain/barcelona/tab_es.htmnullnullnulltarget2
 

Estudiantes

TAB3ENDTAB3/spain/barcelona/tab_es.htmnullnullnulltarget3
 

Profesores

TAB4ENDTAB4/spain/barcelona/tab_es.htmnullnullnulltarget4
 

ACTUALIDAD

Un prototip de robot de l'IRI de la UPC fent proves per al projecte ARCAS

Molt més que robots voladors

22/09/2014

Un projecte finançat per la UE i que compta amb participació de la UPC, ha aconseguit crear robots voladors amb braços articulats, de manera que són capaços d'interactuar amb l'entorn i realitzar tasques d'inspecció, muntatge d'estructures o manteniment en llocs perillosos o de difícil accés.

 
La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible arriba a Catalunya

La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible arriba a Catalunya

17/09/2014

El dia 16 de setembre es donava el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que enguany compta amb més de 2.000 activitats arreu d’Europa. Sota el lema “fem el carrer més nostre” la campanya té l’objectiu de conscienciar els ciutadans sobre la importància de moure’s de manera sostenible per la ciutat. A Catalunya, el gruix de les activitats tindran lloc del 22 al 29 de setembre i enguany s’ha assolit un rècord en el nombre d’adhesions amb un total de 348 entitats.  A més, també s’han organitzat activitats i concursos per dinamitzar les xarxes socials.

 
Els comissaris, a examen

Els comissaris, a examen

15/09/2014

La setmana passada, el president electe, Jean-Claude Juncker, va presentar la composició de la seva comissió i la distribució de les carteres entre els diferents comissaris designats. Es preveu que el nou executiu comunitari assumeixi les seves funcions a partir del dia 3 de novembre, però abans els comissaris hauran de passar una audiència davant del Parlament Europeu, els anomenats hearings,  per demostrar la seva idoneïtat pel càrrec. Què ha de passar des d’ara fins el dia 3?

 
 
Ver todas las noticias >

VÍDEOS DESTACADOS

Canal de la Representación en Youtube >

PUBLICACIONES DE LA UE

Viatjant per Europa 2014-2015

Consejos para moverse por el continente, como turistas o en viajes de negocios: documentación necesaria, tipo de moneda, asistencia sanitaria, derechos de los pasajeros, etc. Toda la información para poder planificar los viajes y ahorrarnos sorpresas.

Explorem Europa

Descubrir el continente europeo, su diversidad geográfica, la historia y los personajes que lo han marcado; explicar qué es la Unión Europea, como nació y cómo ha evolucionado y hacerlo con un lenguaje y una presentación atractivos para los niños: estos son los objetivos de la publicación Exploremos Europa!, pensada para edades comprendidas entre los 9 y los 12 años.

La UE vista pels joves: recull d'articles periodístics

Esta publicación recoje los 20 artículos premiados durante las siete ediciones del Concurso de Artículos Periodísticos sobre la UE

 

 

 

PUNTOS DE INFORMACIÓN DE LA UE

Cataluña Islas Baleares Islas Baleares Islas Baleares Islas Baleares

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Representación de la Comisión Europea en Cataluña y las Islas Baleares

Datos de contacto

Paseo de Gracia, 90
08008 BARCELONA
Teléfono: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Ir al formulario de contacto >

 
 

Right navigation