unknown label

EUgo: el teu futur en joc.

Vols anticipar-te al futur? Conèixer quina carrera t'espera per Europa? evitar errors futurs? Descobreix totes les oportunitats en matèria d'educació, formació i ocupació que t'ofereix la UE mentre juges a l'EU_go.

Per saber-ne més

 

Otras herramientas

Eines

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

Ciutadans

TAB1ENDTAB1/spain/barcelona/tab_ca.htmnullnullnulltarget1
 

Periodistes

TAB2ENDTAB2/spain/barcelona/tab_ca.htmnullnullnulltarget2
 

Joves

TAB3ENDTAB3/spain/barcelona/tab_ca.htmnullnullnulltarget3
 

Professors

TAB4ENDTAB4/spain/barcelona/tab_ca.htmnullnullnulltarget4
 

ACTUALITAT

La farmacèutica catalana Grífols rep 100 milions d'euros del Pla Juncker

La farmacèutica catalana Grífols rep 100 milions d'euros del Pla Juncker

23/04/2015

Aquest dimecres el Banc Europeu d'Inversions (BEI) va fer públics els quatre primers projectes que rebran finançament del Pla d'Inversió per Europa, també conegut com Pla Jucnker. 100 milions d'euros aniran a parar a la companyia catalana Grífols, que els farà servir per finançar el desenvolupament de  productes que millorin el tractament de malalties com l'Alzheimer o intervencions quirúrgiques cardiovasculars.

 
Sant Jordi 2015: les institucions europees a Barcelona tindran el seu estand al Passeig de Gràcia

Sant Jordi 2015: les institucions europees a Barcelona tindran el seu estand al Passeig de Gràcia

22/04/2015

L'Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona seran presents al carrer un any més durant la Diada de Sant Jordi amb una parada davant les seves seus, al xamfrà de Passeig de Gràcia amb Provença.  L'estand de Sant Jordi de les institucions europees a Barcelona obrirà de 10h a 20h i s'hi oferirà informació i es distribuiran publicacions en català, castellà i altres idiomes sobre la Unió Europea i les seves institucions.

 
La UOC coordinarà un projecte d'R+D+I europeu per fomentar la igualtat de gènere en el món de la ciència

La UOC coordinarà un projecte d'R+D+I europeu per fomentar la igualtat de gènere en el món de la ciència

20/04/2015

El projecte és el primer que la Universitat catalana lidera adscrit a Horitzó 2020, el programa marc de recerca i innovació de la UE. Amb el nom Gender Diversity Impact –Impacte de la diversitat de gènere– el projecte pretén analitzar la relació entre la diversitat de gènere en la recerca i la seva productivitat per permetre fer polítiques europees d'igualtat més precises.

 
 
Veure totes les notícies

VÍDEOS DESTACATS

Canal de la Representació a Youtube

PUBLICACIONS DE LA UE EN CATALÀ

Erasmus+

Guia sobre les oportunitats que ofereix la Unió Europea en matèria d'ensenyament, formació professional, polítiques de joventut i pràctica de l'esport

Viatjant per Europa

Consells per moure's pel continent, com a turistes o en viatges de negocis: documentació necessària, tipus de moneda, assistència sanitària, drets dels passatgers, etc. Tota la informació per poder planificar els viatges i estalviar-nos sorpreses.

Explorem Europa

Descobrir el continent europeu, la seva diversitat geogràfica, la història i els personatges que l'han marcat; explicar què és la Unió Europea, com va néixer i com ha evolucionat i fer-ho amb un llenguatge i una presentació atractius per als nens: aquests són els objectius de la publicació Explorem Europa!, pensada per a edats compreses entre els 9 i els 12 anys

 

 

 

 

MIRADOR EUROPEU de Ferran Tarradellas

La crisi al Mediterrani: una resposta europea a un problema europeu

27/04/2015A hores d’ara no queda cap dubte que el drama humà que estem vivint al mediterrani, un mar que en els darrers temps ha vist morir centenars de persones i les seva esperança d’arribar a Europa, és un problema d’abast europeu, i com a tal requereix una solució europea. És per això que els caps […] 
Llegir tots els posts

PUNTS D'INFORMACIÓ DE LA UE

Catalunya Illes Balears Illes Balears Islas baleares Illes Balears

adress

Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Dades de contacte

Passeig de Gràcia, 90
08008 BARCELONA
Telèfon: 93 467 73 80 / 93 467 73 81

Anar al formulari de contacte >

 
 

Right navigation