unknown label

Actualitat i premsaNotícies

Otras herramientas

Eines

Tornar a les notícies

Diàleg sobre el futur d'Europa, el debat ja és a les xarxes socials

27/01/2014 | Participació ciutadana, debats i consultes
  • Viviane Reding serà a Barcelona per respondre les preguntes i recollir les idees dels ciutadans, participa en el debat!#redingbcn

 Quina Europa vols pel 2020? La integració Europea avança cada dia, i cada dia les decisions que es prenen a Brussel·les afecten la nostra quotidianitat, és per això que volem sentir la veu dels ciutadans i que entre tots creem la Europa que volem. La vicepresidenta de la Comissió, Viviane Reding, serà a Barcelona el proper 23 de febrer per mantenir un debat amb els ciutadans. Des d'ara, però, tots aquells que vulguin contribuir en el debat, ja ho poden fer a través de les xarxes socials.

 

La visita de la vicepresidenta s'emmarca en un seguit de diàlegs ciutadansque ella mateixa i altres comissaris han mantingut arreu de diferents ciutats europees coincidint amb l'Any Europeu dels Ciutadans. Reding arriba a Barcelona en un moment important, poc abans de les eleccions al Parlament Europeu, uns comicis que marcaran el futur d'Europa, i que animaran el debat a nivell europeu.

El debat a Barcelona tindrà lloc el proper 23 de febrer, però per tots aquells que vulguin començar el debat ja poden fer-ho a través de les xarxes socials. Des de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona hem organitzat un seguit d'accions per fomentar la participació 2.0 i obrir el debat a quanta més gent millor. Tant el debat del dia 23 com els debats que es generin a les xarxes giraran en torn a tres blocs: 1. El paper de la UE en la sortida de la crisi. 2. Els drets dels ciutadans europeus i la seva afectació en el nostre dia a dia. 3. Quina Europa vols per al 2020?

Facebook: "Tens idees per a Europa?"

Tots aquells fans de la nostra pàgina facebook.com/comissioeuropeabcn podran aportar les seves idees, reflexions i inquietuds sobre el futur d'Europa. Entre totes les preguntes que reuneixin 20 'm'agrada', el periodista i moderador del debat, Carles Prat, n'escollirà tres. Els seus autors seran invitats a participar al debat del dia 23 i fer la seva aportació en directe a la vicepresidenta.

Twitter: Fes la teva pregunta a Viviane Reding

Invitem a tots aquells que tinguin preguntes per a la vicepresidenta que la gravin, en facin un clip de vídeo i la pengin al twitter amb l'etiqueta #redingBCN. Entre totes les preguntes rebudes, en Carles Prats en seleccionarà tres per emetre-les en directe durant el debat del dia 23.

Linked-in: un debat d'alt nivell

Per promoure un debat a nivell europeu amb persones interessades en l'actualitat comunitària hem creat un grup al Linked-in on esperem fomentar un diàleg reflexiu sobre el futur de la Unió Europea.

 

 

Right navigation