unknown label

Actualitat i premsaNotícies

Otras herramientas

Eines

Tornar a les notícies

Olli Rehn estrena un blog per compartir les seves opinions sobre economia i Europa

29/04/2013 | Economia a la Unió Europea

El vicepresident de la Comissió Europea i comissari d’Afers Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, ha obert un blog personal a internet on compartirà les seves opinions sobre economia europea i Europa en general. Rehn s’ha estrenat amb una entrada titulada “Buits de percepció i trampes financeres”, on reflexiona sobre la dualitat entre austeritat i despesa i analitza les polítiques econòmiques impulsades per la Comissió.

 

Rehn, d’origen finlandès, ja té experiència com a columnista, doncs des de 1985 ha col·laborat en diversos mitjans. Les noves eines de comunicació, com ara els blogs, permeten major difusió en menys temps i l’accés directe als usuaris. L’entrada del comissari ja està sent molt compartida a les xarxes socials.

Sobre bretxes de percepció i trampes financeres

En la seva primera publicació al blog, Olli Rehn fa una reflexió sobre la situació econòmica a Europa i la dicotomia “austeritat” versus “despesa”. Rehn explica que, “llegint les notícies dels últims dies, sembla com si s’estigués produint un canvi fonamental a la política econòmica de la Comissió”, però adverteix que “aquesta percepció és errònia” i explica la seva posició amb exemples concrets i parlant de casos com l’espanyol i l’irlandès. El comissari, que afirma que no es posiciona en cap dels dos costats, anima a anar més enllà de les caricatures, “en blanc i negre”, perquè la realitat és més complexa.  

 

Right navigation