unknown label

Actualitat i premsa - Notícies

Otras herramientas

Eines

Tornar a les notícies

Notícies: Afers institucionals

Fes-te una selfie amb la història: #ComHemCanviat

Fes-te una selfie amb la història: #ComHemCanviat

20/09/2016

Per seguir commemorant els 30 anys de la nostra adhesió a la UE, les institucions europees a Espanya  han organitzat una campanya per compartir amb els ciutadans alguns dels canvis que han viscut les seves ciutats durant les tres últimes dècades. Les persones que passegin per alguns dels llocs més significatius de Barcelona i Madrid hi trobaran una foto històrica que mostra l'abans i el després de l'ingrés a la UE en aquell lloc concret. El Recinte Modernista de Sant Pau, el campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, alguns mercats de Barcelona o l'Estació de Sants són alguns dels punts escollits.  Els ciutadans poden compartir les seves selfies a la xarxa amb l'etiqueta #ComHemCanviat.

 
Discurs sobre l'estat de la Unió 2016

Discurs sobre l'estat de la Unió 2016

07/09/2016

El proper 14 de setembre el president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker, pronunciarà l'anomenat SOTEU, el discurs sobre l'estat de al Unió, davant del Parlament Europeu. Per primera vegada es podrà seguir en català pel canal 3/23 i aquells que ho vulguin podran veure'l a la seu de les institucions europees a Barcelona on, un cop finalitzat el discurs, se celebrarà un debat.

 
Gràfic amb un plànol del món fet de punts de colors.

La UE destina 11 milions a finançar projectes de recerca sobre migració i asil a través del programa Horitzó2020

28/07/2016

Més d'un milió de migrants i demanants d'asil van arribar a la UE el 2015 i uns 200.000 ho han fet els primers mesos de 2016. L'onada migratòria és un dels grans reptes que afronta Europa i al qual s'està donant resposta a diferents nivells, des dels programes d'ajuda d'emergència fins a les reformes per millorar la legislació europea d'asil, els acords per reallotjar i reassentar refugiats als Estats membres o les mesures per lluitar contra el tràfic de persones.

 
30 anys de la bandera de la UE

30 anys de la bandera de la UE

30/05/2016

  • Saps què volen dir les 12 estrelles daurades?

Aquest dissabte va fer 30 anys que la bandera europea es va alçar en públic i de manera oficial per primera vegada. Les 12 estrelles de la bandera simbolitzen els valors europeus de solidaritat, unitat i harmonia.

 
Declaració de Federica Mogherini pel Dia d'Europa en català

Declaració de Federica Mogherini pel Dia d'Europa en català

11/05/2016

Amb motiu de la celebració del Dia d'Europa, Federica Mogherini, Alta Representant i vicepresidenta de la Comissió Europea, va dirigir-se als ciutadans en un  emotiu discurs sobre la necessitat d'una Europa forta en un moment globalment complicat.

 
Nou de maig, Dia d'Europa

Nou de maig, Dia d'Europa

05/05/2016

El proper dia 9 de maig celebrem el Dia d'Europa per commemorar aquell matí de 1950 en què en Robert Schuman, aleshores ministre d'Afers Exteriors de França,  va presentar la idea de crear la Comunitat Europea del Carbó i de l'Acer (CECA), embrió de l'actual Unió Europea. L'anomenada 'Declaració Schuman' va iniciar una convergència dels Estats europeus que fins aleshores havien estat enfrontats.

 
25 anys de la Representació de la Comissió a Barcelona

25 anys de la Representació de la Comissió a Barcelona

18/04/2016

Aquest 18 d'abril se celebra el primer quart de segle de vida de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, la cara visible i el punt de contacte directe de la Comissió amb els ciutadans, les institucions i els representants de la societat civil a Catalunya i les Illes Balears.

 
Declaració del president de la Comissió Europea arran dels atemptats a Brussel·les

Declaració del president de la Comissió Europea arran dels atemptats a Brussel·les

22/03/2016

"Vull expressar el meu condol més sincer a la gent de Brussel·les, als nombrosos ferits, a les famílies i amics de les persones injustament afectades aquest matí per les diverses explosions a l'aeroport internacional de Zaventem i a l'estació de metro de Maelbeek. També vull  traslladar el meu suport i la meva solidaritat a les autoritats belgues".

 
Crisi dels refugiats: els Estats membres han de reaccionar amb urgència

Crisi dels refugiats: els Estats membres han de reaccionar amb urgència

17/03/2016

El 2015 la Comissió va adoptar una sèrie de mesures decisives per ajudar a gestionar la crisi dels refugiats a què han de fer front els Estats membres de la UE i els països veïns. Per primera vegada en la història de la política europea de migració, la Comissió proposava reubicar, com a clara mostra de solidaritat, 160 000 persones manifestament necessitades de protecció internacional des dels Estats membres sotmesos a més fortes pressions migratòries a d’altres Estats membres i recomanava l’aprovació d’un programa de reassentament de la UEpdfChoose translations of the previous link  de 20 000 persones necessitades de protecció internacional. Aquesta setmana, i abans del Consell Europeu que tindrà lloc avui i demà, la Comissió informa de l'evolució dels p

 
Els Països Baixos assumeixen la presidència de la UE

Els Països Baixos assumeixen la presidència de la UE

04/01/2016

Prenent el relleu de Luxemburg, que ha ostentat la presidència rotatòria del Consell durant els darrers 6 mesos,  els Països Baixos assumeixen ara aquesta tasca amb l'objectiu de centrar-se en aquells temes que consideren essencials per a la Unió Europea: la creació de creixement i llocs de treball a través de la innovació i l'avançament cap a una Unió que connecti amb els sues ciutadans.

 
Trenta anys d'Espanya a la UE

Trenta anys d'Espanya a la UE

04/01/2016

L'1 de gener de 2016 Espanya va celebrar el 30è aniversari de la seva adhesió a la Comunitat Econòmica Europea (CEE), l'actual UE. L'entrada d'Espanya i Portugal va significar la tercera ampliació de la UE i amb els dos nous Estats membres el club europeu va passar de 10 a 12 socis (els sis fundadors: França, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, els  Països Baixos i Itàlia; el Regne Unit, Irlanda i Dinamarca, que s'hi van unir al 1973; Grècia, que va entrar-hi al 1981; i Espanya i Portugal).

 
La Generalitat presenta un portal sobre fons europeus

La Generalitat presenta un portal sobre fons europeus

21/12/2015

A partir d'ara els ciutadans o les empreses de Catalunya que vulguin demanar fons europeus ho tindran una mica més fàcil, si més no a l'hora d'obtenir tota la informació necessària. El govern de la Generalitat ha presentat aquest divendres a Barcelona el nou portal de Fons Europeus, una pàgina web que ofereix informació actualitzada de les convocatòries dels diferents fons, recursos i ajuts que les institucions europees.

 
Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència contra les Dones

Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència contra les Dones

25/11/2015

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència contra les Dones, un problema que encara perdura en el món i en la nostra societat. Avui ens sumem a la celebració d'aquest Dia: què en pensen els europeus? Què fa la UE per combatre aquest atac als drets fonamentals de les dones?

 
Europa està de dol

Europa està de dol

16/11/2015

Després dels atacs a París, els caps d'Estat i de govern dels 28 Etats membres i els presidents de les institucions europees van emetre una declaració conjunta on destacaven: "tot el que es pugui fer a nivell europeu per garantir la seguretat de França es farà". A més a més, en la roda de premsa que van fer el president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker, i el president del Consell Europeu, Donald Tusk en la cimera del G20 a Turquia, van ressaltar: ""No és només un atac contra França. No és només un atac als parisencs. És un atac contra els valors universals que són els nostres".

 
Reunió del Col·legi de Comissaris d'aquesta setmana

La Comissió adopta un programa de treball per 2016 pensat per oferir resultats als ciutadans

29/10/2015

Un pla de treball clar, amb mesures concertes centrades en les prioritats més urgents que ha d'afrontar la Unió Europea. Aquest és l'esperit del programa de treball per l'any vinent que ha aprovat la Comissió Europea, i que inclou una llista selectiva de 23 noves iniciatives que es llançaran durant l'any vinent, totes elles relacionades amb les 10 prioritats polítiques fixades per Jean-Claude Juncker com a president de la Comissió.

 
"La nostra Unió no es troba en bon estat, no hi ha ni prou unió ni hi ha prou Europa"

"La nostra Unió no es troba en bon estat, no hi ha ni prou unió ni hi ha prou Europa"

09/09/2015

El president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker, ha adreçat aquest dimecres el seu primer Discurs sobre l'Estat de la Unió en el ple del Parlament Europeu a Estrasburg. Juncker ha dedicat la major part del seu primer discurs a l'actual crisi de refugiats que viu Europa, on ha apel·lat a la solidaritat Europa i ha anunciat la proposta de la Comissió per reubicar un total de 160.000 refugiats. A més, el president de l'executiu també ha dedicat una part del seu discurs a la crisi grega, la situació econòmica europea, la relació entre la UE i la Gran Bretanya, Ucraïna i el canvi climàtic. Si us l'heu perdut aquí hi trobareu les claus principals.

 
El president Juncker a punt per adreçar el seu primer Discurs sobre l'Estat de la Unió

El president Juncker a punt per adreçar el seu primer Discurs sobre l'Estat de la Unió

07/09/2015

El proper dia 9 de setembre serà un moment important per al calendari de la UE. El president de la Comissió Europea,  Jean Claude Juncker, pronunciarà el seu primer Discurs sobre l'Estat de la Unió, el SOTEU. Juncker abordarà els principals reptes que afronta avui Europa, i exposarà els progressos que s'han fet en les 10 prioritats d'aquesta Comissió.

 
Luxemburg assumeix la presidència rotatòria del Consell

Luxemburg assumeix la presidència rotatòria del Consell

07/07/2015

Aquest juliol Luxemburg pren el relleu a Letònia en la presidència  rotatòria del Consell de la Unió Europea . Aquesta serà la dotzena presidència luxemburguesa des del 1958 i posarà especial èmfasi en temes com l'estimulació de la inversió per impulsar el creixement, l'aprofundiment de la dimensió social de la Unió Europea , la migració, la revitalització del mercat únic, la competitivitat europea a escala mundial i  el desenvolupament sostenible

 
Nick Malkoutzis rep el premi Ernest Udina a la trajectòria Europeista

Nick Malkoutzis rep el premi Ernest Udina a la trajectòria Europeista

03/07/2015

El periodista grec Nick Malkoutzis, editor adjunt de l'edició en anglès del diari Kathimerini i responsable del bloc independent MacroPolis, ha rebut el premi Ernest Udina que entrega l'APEC, l'Associació de periodistes europeus de Catalunya, com a reconeixement a la trajectòria europeista dels professionals de la comunicació.

 
Un euro i una Unió Europea més forta

Un euro i una Unió Europea més forta

23/06/2015

Els cinc presidents de les institucions de la UE i de la moneda única presenten un full de ruta per reforçar la unió econòmica i monetària

 
Com comença el 2015 a la UE?

Com comença el 2015 a la UE?

23/12/2014

  • Lituània entra a l'euro, Letònia assumeix la presidència del Consell i comença l'Any Europeu del Desenvolupament.

Aquest 2015 començarà amb moltes novetats a la Unió Europea: Lituània es convertirà en el 19è Estat membre en formar part de la zona euro, l'últim dels tres Estats bàltics a incorporar la moneda única després que Estònia ho fes al 2011 i Letònia just l'any passat. A més a més, Letònia assumirà per primera vegada la presidència rotatòria del Consell; i la UE dedicarà tot el 2015 a les seves polítiques de desenvolupament.

 
El programa de treball de la Comissió per fomentar el creixement, l'ocupació i la inversió a Europa

El programa de treball de la Comissió per fomentar el creixement, l'ocupació i la inversió a Europa

16/12/2014

Aquest dimarts el vicepresident primer de la Comissió Europea, Frans Timmermans, ha presentat el programa de treball de la Comissió pel 2015, es tracta d'un document que elabora cada any l'executiu per establir les seves prioritats pels propers 12 mesos, en aquest cas –i en línia amb les 10 prioritats estratègiques que ja va anunciar Juncker fa uns mesos-, el foment de l'ocupació, el creixement i la inversió a la UE en són els principals reptes. Com s'hi ha d'arribar?

 
El polonès Donald Tusk es posa al capdavant del Consell Europeu

El polonès Donald Tusk es posa al capdavant del Consell Europeu

02/12/2014

Donald Tusk ha començat el seu nou mandat com a president del Consell Europeu. Aquest passat 1 de desembre va ser  seu primer dia al capdavant de la institució, després d'haver estat escollit el mes d'agost pels 28 Estats membres. D'aquesta manera, Tusk reemplaça a Herman Van Rompuy i es converteix en el segon president permanent del Consell Europeu. El polonès comença ara un mandat de dos anys i mig amb la opció de renovar per el mateix període si els 28 ho aproven per majoria qualificada.

 
Un nou inici per a Europa: ha arribat el moment de passar a l'acció

Un nou inici per a Europa: ha arribat el moment de passar a l'acció

03/11/2014

Aquest dissabte 1 de novembre la nova Comissió, presidida per Jean Claude Juncker,  va començar el mandat amb una sèrie de reptes els quals haurà de fer front. Tal com va dir el mateix president, caldrà "treballar en pro d'una Unió compromesa amb la democràcia i les reformes, que no interfereixi sinó que treballi pels seus ciutadans i no en contra seva".

 
Tot a punt perquè la nova Comissió estreni el seu mandat

Tot a punt perquè la nova Comissió estreni el seu mandat

22/10/2014

Aquest dimecres el ple del Parlament Europeu ha votat a favor de la Comissió Juncker amb 423 vots a favor, 209 en contra i 67 abstencions. Després d’aquest últim pas, el nou executiu europeu podrà entrar en funcions a la data en què s’esperava, l’1 de novembre, i començar a treballar seguint les directrius marcades pel seu president, Jean Claude Juncker, que en el seu missatge previ a la votació  ha subratllat el seu compromís en la recuperació econòmica i la millora de la situació geopolítica.

 
Els comissaris, a examen

Els comissaris, a examen

15/09/2014

La setmana passada, el president electe, Jean-Claude Juncker, va presentar la composició de la seva comissió i la distribució de les carteres entre els diferents comissaris designats. Es preveu que el nou executiu comunitari assumeixi les seves funcions a partir del dia 3 de novembre, però abans els comissaris hauran de passar una audiència davant del Parlament Europeu, els anomenats hearings,  per demostrar la seva idoneïtat pel càrrec. Què ha de passar des d’ara fins el dia 3?

 
La Comissió Juncker: Com serà i quines novetats presenta?

La Comissió Juncker: Com serà i quines novetats presenta?

10/09/2014

Aquest dimecres, i després d’haver-se entrevistat amb els 27 candidats a comissaris designats pels Estats membres, el president electe Jean-Claude Juncker ha anunciat com serà la nova Comissió i quines responsabilitats assumirà cada membre. “La Comissió Europea que us presento avui és política, dinàmica, eficaç i; preparada per donar a Europa una nova empenta”, ha expressat el luxemburguès en la presentació del nou executiu europeu.

 
Els ‘Top jobs’ de la UE: Qui són i quines responsabilitats tenen

Els ‘Top jobs’ de la UE: Qui són i quines responsabilitats tenen

01/09/2014

En la cimera del passat dia 30 els líders de la UE reunits a Brussel·les van escollir el futur president del Consell Europeu, el polonès Donald Tusk, i l’alta representant, la italiana Federica Mogherini. Aquests dos noms, doncs, s’afegeixen als que ja coneixíem abans de les vacances d’estiu, el del president electe de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker i  el del Parlament Europeu, Martin Shculz. Com han estat escollits i quines responsabilitats tindran cadascun dels quatre?

 
Jean-Claude Juncker escollit nou president de la Comissió Europea

Jean-Claude Juncker escollit nou president de la Comissió Europea

15/07/2014

Aquest dimarts el luxemburguès Jean-Claude Juncker ha estat escollit com a nou president de la Comissió Europea per l'eurocambra.  Amb 422 vots a favor, Juncker ha estat el president més votat de la història. En el seu discurs previ a la votació, el luxemburguès ha establer les seves prioritats polítiques per a la nova Comissió, que prendrà possessió el dia 1 de novembre,  en un discurs titulat: " un nou començament per a Europa: la meva agenda per a l'ocupació, el creixement, la justícia i el canvi democràtic".

 

 
La UE convoca 48 places per a traductors a l'espanyol

La UE convoca 48 places per a traductors a l'espanyol

07/07/2014

L'Oficina de Selecció de Personal de la Unió Europea (EPSO) ha obert una convocatòria de places per a treballar com a traductor a les institucions europees. Es busquen traductors cap a l'alemany, el grec, l'espanyol i el suec. En el cas de la llengua espanyola, hi ha 48 places disponibles. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud per participar en la convocatòria fins el dia 5 d'agost.

 
És hora de fer balanç

És hora de fer balanç

30/04/2014

El 31 d'octubre del 2014 finalitzarà el mandat de l'actual Comissió Europa, liderada per José Durao Barroso. "Han estat uns anys marcats per la crisi financera i el deute sobirà però Europa s'ha mantingut unida i oberta, i ara pot encarar el futur amb força",  va expressar el President Barroso. És hora de fer balanç, i per això la Comissió ha publicat un resum dels principals reptes assolits durant els darrers cinc anys, es tracta d'uns passos importants que han contribuït a millorar la vida dels ciutadans.

 
Els participants a la visita a Brussel·les, en una sala del Parlament Europeu. Foto: Parlament Euro

La Comissió Europea acosta la realitat de la UE a emissores de ràdio locals i autonòmiques de Catalunya i de les Illes

29/11/2013

“Brussel·les és lluny i les institucions de la UE són poc comprensibles i gens accessibles per als ciutadans”. Són frases que sentim sovint quan es fa referència a la Comissió Europea, al Parlament Europeu o al Consell de la UE. Precisament per trencar amb aquesta idea i acostar la remota ‘Brussel·les’ als que fan la informació més pròxima, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha organitzat una visita a la capital comunitària amb responsables de ràdios municipals de Catalunya i amb la ràdio autonòmica de les Illes Balears.

 
L'exposició #dretscompartits arriba a Barcelona acompanyada d'un diàleg ciutadà sobre el futur de la UE

L'exposició #dretscompartits arriba a Barcelona acompanyada d'un diàleg ciutadà sobre el futur de la UE

11/11/2013

Els ciutadans de la Unió Europea tenim un seguit de drets:  a un judici just, a presentar una petició al Parlament Europeu, a demanar nova legislació, a l’assistència sanitària, a viatjar lliurement, a treballar en qualsevol país de la UE, a una indemnització si li cancel·len un vol...són drets  que sovint desconeixem i que per aquest motiu no podem exercir. La mostra #dretscompartits, que fa un recorregut per aquests drets amb la voluntat de donar-los a conèixer a la població, arriba aquest dijous a Barcelona acompanyada per un diàleg ciutadà sobre el futur de la UE.

 
A punt pel 4t Discurs sobre l'Estat de la Unió

A punt pel 4t Discurs sobre l'Estat de la Unió

05/09/2013

  • Els ciutadans que vulguin participar-hi podran enviar les seves preguntes a través de les xarxes socials

Exposar la situació actual de la Unió Europea i definir les seves orientacions futures. Aquests són els principals objectius del Discurs sobre l'Estat de la Unió que el president de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, pronunciarà el proper dimecres 11 de setembre al Parlament Europeu a Estrasburg.

 
Plat de sopa blava amb estels

La imatge d’una sopa blava amb estels, guanyadora del concurs “Captura la bandera”

23/05/2013

Després d’un mes de campanya i participació que va finalitzar amb la celebració del Dia d’Europa, el concurs “Captura la bandera” convocat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ja té fotografia guanyadora. Es tracta d’una representació de la bandera europea que mostra un plat de sopa blava amb estels.

 
Una escena del vídeo del Dia d'Europa

La música i els ciutadans, protagonistes del vídeo de la Representació de la Comissió Europea

16/05/2013

Amb motiu del Dia d’Europa i en el marc de l’Any Europeu dels Ciutadans 2013, la Comissió Europea ha editat un vídeo on vol homenatjar els ciutadans amb la gravació d’un petit concert que els fa protagonistes. En aquest vídeo musical es vol ressaltar els valors d’unitat, solidaritat i respecte a la diversitat que són a la base del projecte europeu.

 
Il·lustració del Dia d'Europa, amb una dona i una nena extenent els brssos, amb un globus amb la b

Un debat i una exposició sobre els drets dels ciutadans de la UE centren les celebracions del Dia d'Europa

08/05/2013

El Dia d'Europa commemora el 9 de maig de 1950, quan just 5 anys després del final de la Segona Guerra Mundial, el ministre francès d'Exteriors Robert Schuman va proposar un pla per situar la producció francesa i alemanya del carbó i l'acer -elements clau en la construcció d'armament- sota el control d'una autoritat única i supranacional. Aquest projecte, anomenat Pla Schuman, va donar lloc un any més tard a la creació de la primera de les Comunitats Europees, la CECA, origen del procés d'integració europea que ha acabat edificant l'actual Unió Europea.

 
Captura la bandera europea.

Un concurs convida a publicar i compartir fotografies de la bandera europea a les xarxes socials

05/04/2013

Coincidint amb l’aniversari de la Iniciativa Ciutadana Europea i amb l’Any Europeu dels Ciutadans, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza un concurs fotogràfic a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram on proposarà als ciutadans que facin fotos de la bandera europea i les compateixin a la xarxa. La millor instantània guanyarà una càmera de fotos d’altes prestacions, funda i targeta de memòria, tot plegat valorat en uns 700 euros. A més, es llançarà la campanya “Comissió Europea: més a prop del que t’imagines”, amb l’objectiu de donar a conèixer la nova pàgina web de la Representació i d’informar sobre les activitats d’aquesta institució a Catalunya i les Illes Balears.

 
Pàgina principal del web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Nou web de la Representació de la Comissió Europea

20/02/2013

Aquest web, completament renovat, vol ser un espai que expliqui què és i què fa la UE al nostre territori, que informi de la tasca de la Representació i de l'actualitat de les institucions europees des de la proximitat i que, gràcies a les possibilitats d'interacció que ofereix la xarxa, es converteixi també en un punt de trobada amb els ciutadans. 

 
Logo de la presidència irlandesa de la UE

Primera reunió de treball de la Comissió Europea amb la presidència irlandesa

10/01/2013

La Comissió Europea s’ha reunit avui a Dublín amb el govern irlandès, en la primera reunió dedicada a la nova Presidència del Consell de la UE. La jornada s’ha centrat a treballar sobre les prioritats del programa, centrat en el creixement econòmic i l’ocupació.

 
La Unió Europea rep avui el premi Nobel de la Pau 2012

La Unió Europea rep avui el premi Nobel de la Pau 2012

12/12/2012

El comitè noruec del premi Nobel premia avui la Unió Europea amb el premi Nobel de la Pau 2012 pel paper estabilitzador que ha tingut en transformar Europa en un continent de pau quan havia estat sempre un continent en guerra. En concret, la Unió rep el guardó per haver ajudat a avançar en la pau, la reconciliació, la democràcia i els drets humans a Europa durant 6 dècades.

 
La UE destinarà els diners del premi Nobel als menors afectats per guerres o conflictes

La UE destinarà els diners del premi Nobel als menors afectats per guerres o conflictes

16/11/2012

La Unió Europea ha acceptat formalment els diners del premi Nobel de la Pau 2012. Els 8 milions de corones sueques, 930.000 euros, del guardó seran destinats a projectes que donin ajuda a nens afectats per guerres o conflictes. La cerimònia d’entrega serà el 10 de desembre a Oslo. Alhora, la UE ha obert un concurs que servirà per seleccionar quatre joves que assistiran a la cerimònia.

 
La Unió Europea, Premi Nobel de la Pau 2012

La Unió Europea, Premi Nobel de la Pau 2012

15/10/2012

La Unió Europea ha rebut el Premi Nobel de la Pau 2012. El guardó reconeix més de sis dècades de contribució de la UE al progrés de la pau i la reconciliació, la democràcia i els drets humans. El guardó no es limita al projecte i a les institucions, sinó que també honra els 500 milions de ciutadans que viuen a la Unió, han declarat els presidents del Consell Europeu i de la Comissió.

 
 
2012
gener
 DgDlDmDcDjDvDb
11234567
2891011121314
315161718192021
422232425262728
5293031    
2012
febrer
 DgDlDmDcDjDvDb
5   1234
6567891011
712131415161718
819202122232425
926272829   
2012
març
 DgDlDmDcDjDvDb
9    123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
2012
abril
 DgDlDmDcDjDvDb
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930     
2012
maig
 DgDlDmDcDjDvDb
18  12345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031  
2012
juny
 DgDlDmDcDjDvDb
22     12
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
2012
juliol
 DgDlDmDcDjDvDb
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031    
2012
agost
 DgDlDmDcDjDvDb
31   1234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
35262728293031 
2012
setembre
 DgDlDmDcDjDvDb
35      1
362345678
379101112131415
3816171819202122
3923242526272829
4030      
2012
octubre
 DgDlDmDcDjDvDb
40 123456
4178910111213
4214151617181920
4321222324252627
4428293031   
2012
novembre
 DgDlDmDcDjDvDb
44    123
4545678910
4611121314151617
4718192021222324
48252627282930 
2012
desembre
 DgDlDmDcDjDvDb
48      1
492345678
509101112131415
5116171819202122
5223242526272829
13031     
2013
gener
 DgDlDmDcDjDvDb
1  12345
26789101112
313141516171819
420212223242526
52728293031  
2013
febrer
 DgDlDmDcDjDvDb
5     12
63456789
710111213141516
817181920212223
92425262728  
2013
març
 DgDlDmDcDjDvDb
9     12
103456789
1110111213141516
1217181920212223
1324252627282930
1431      
2013
abril
 DgDlDmDcDjDvDb
14 123456
1578910111213
1614151617181920
1721222324252627
18282930    
2013
maig
 DgDlDmDcDjDvDb
18   1234
19567891011
2012131415161718
2119202122232425
22262728293031 
2013
juny
 DgDlDmDcDjDvDb
22      1
232345678
249101112131415
2516171819202122
2623242526272829
2730      
2013
juliol
 DgDlDmDcDjDvDb
27 123456
2878910111213
2914151617181920
3021222324252627
3128293031   
2013
agost
 DgDlDmDcDjDvDb
31    123
3245678910
3311121314151617
3418192021222324
3525262728293031
2013
setembre
 DgDlDmDcDjDvDb
361234567
37891011121314
3815161718192021
3922232425262728
402930     
2013
octubre
 DgDlDmDcDjDvDb
40  12345
416789101112
4213141516171819
4320212223242526
442728293031  
2013
novembre
 DgDlDmDcDjDvDb
44     12
453456789
4610111213141516
4717181920212223
4824252627282930
2013
desembre
 DgDlDmDcDjDvDb
491234567
50891011121314
5115161718192021
5222232425262728
1293031    

CONTACTES DE PREMSA

CONTACTES DE PREMSA

Laura Rahola
laura.rahola@ec.europa.eu
93 467 78 12

Carlota Martí
Carlota.marti-niubo@ext.ec.europa.eu
93 467 78 10

 
 

REP LES NOTES I CONVOCATÒRIES DE PREMSA

REP LES NOTES I CONVOCATÒRIES DE PREMSA

Subscriu-t'hi 
 

Right navigation